Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Bloggaajaillassa YSL:n meikkitrendejä Google-lasien läpi

Bloggaajaillassa YSL:n meikkitrendejä Google-lasien läpi

Päästiin tänään muoti- ja kauneusbloggaajien kanssa kurkistamaan tulevaisuuteen, kun YSL esitteli tulevan kesän meikkiuutuuksia. Tunnelma oli kuin futuristisesta leffasta Yves Saint Laurent Beauté -meikkitaiteilija Janita Salmensuon testaillessa uutuustuotteita bloggareiden kasvoille. Hän nimittäin hyödynsi meikin tekemisessä Google Glass-laseja videoimalla laseilla meikkaamisen, ja kertoi kullekin samalla henkilökohtaisia vinkkejä mm. silmien ja huulten meikkaamiseen. Google-lasit tallensivat tämän kaiken, ja meikin valmistuttua Janita lähetti videon laseista sähköpostiin, uskomatonta! :) En valitettavasti itse ehtinyt istahtaa meikattavaksi, mutta pääsin kokeilemaan laseilla videoimista. 

Suomen Ellen sivuilla Blond Rivets-blogia pitävä Kiira Kosonen puki myös lasit nenälleen, ja Mungolifen Anna ikuisti hetken kameralleen! 

Seurasin slmä tarkkana, kun Janita meikkasi Yle X:n musiikkipäällikkö Peppi Puljujärveä ja Glitz & Glam -blogin Minnaa. Lasien käyttö meikin aikana vaatii kuulemma aluksi totuttelemista, mutta hyvin näytti sujuvan meikin tekeminen, vaikka toisen silmän edessä näkyykin koko ajan videoitava kuva.

Kaikki meikkitrendeistä ja -vinkeistä kiinnostuneet naiset huomio!

Janita on huomenna ja keskiviikkona Helsingin keskustan Sokoksella antamassa meikkivinkkejä Google-lasit nenällään. Tämä tarkoittaa sitä, että kenellä tahansa on mahdollisuus päästä tämän huippuleidin meikattavaksi + saada ammattilaisen videovinkit ja tuotesuositukset omaan sähköpostiin samantien. Tämä tilaisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää, nimittäin kyseessä on jotain todella ennennäkemätöntä ja mullistavaa meikkien maailmassa!

Janita on paikalla huomenna tiistaina 3.3. klo 11.30 ja keskiviikkona 4.3. klo 10.30 alkaen. 

Ihanaa ja energistä alkanutta viikkoa! <3

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää