Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

 • True Organic of Sweden

True Organic of Sweden

Ruotsissa suuren suosion saanut True Organic of Sweden -tuotesarja on nyt saatavana myös Sokoksista, Emotioneista ja verkkokaupasta!

All You Need Is Me on intensiivisesti hoitava orgaaninen tehovoide, joka suojaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ja jopa parantaa pieniä naarmuja. Voide sisältää tiivistettyjä, orgaanisia ainesosia; risiiniöljyä, mehiläisvahaa, oliiviöljyä, karitevoita, E-vitamiinia sekä mustikansiemenöljyä. Ei mitään muuta. Pakkaus valmistettu sokeriruokosta.

 • Voide suojaa ihoa tuulelta ja kylmyydeltä
 • Rauhoittaa punaista, ärtynyttä ihoa
 • Tekee ihosta pehmeän ja joustavan
 • Helpottaa lieviä auringonpolttamia
 • Vaalentaa ja vähentää ikäläiskiä (pigmenttimuutoksia)
 • Kosteuttaa kuivaa ihoa
 • Parantaa pieniä naarmuja

Orgaaninen deodorantti Undercover Agent sisältää puhtaita ja sertifioituja ainesosia, jotka estävät hikoilua luonnollisesti mutta tehokkaasti. Luonnollinen deodorantti, joka todella toimii. Ei sisällä synteettistä alumiinia ja alkoholia. Deodorantti on valmistettu kiinteästä kimpaleesta kiteytettyä alunaa*, joka on luonnosta louhittu mineraalisuola. Soveltuu sekä naisille että miehille. 99% ainesosista on luonnon ainesosia. Ainoa ei-luonnollinen ainesosa on ruokasooda.

Deodorantin ainesosat:

 • Sitruunahappo esteri –laskee ihon pH-arvoa, jotta hajua muodostavat bakteerit eivät pysty lisääntymään nopeasti
 • Kalium aluna – luonnollinen mineraalisuola, joka estää hajua muodostavien bakteerien lisääntymistä luonnollisin keinoin,  rajoittamatta hikirauhasten toimintaa
 • Natriumbikarbonaatti –ruokasooda imee itseensä hajuja.
 • Ruusupuun eteerinen öljy –rentouttaa hektisissä ja stressaavissa tilanteissa
 • Sypressin eteerinen öljy –antiseptinen, rauhoittava
   

*KALIUM ALUNA -DEODORANTIN HYÖDYT: 

Kalium aluna on luonnollinen deodorantti, joka suojaa todella tehokkaasti hajuilta. Parasta on, että se on yhtä tehokas kuin synteettiset aktiiviaineet. Käytettäessä puhdasta kalium Alunaa, saavutetaan 24-tunnin suoja hajuja muodostavien Bakteerien lisääntymistä vastaan. Se on myös hypoallerginen, eikä sisällä alkoholia, parabeenejä ja alumiinia. Kalium alunalla on myös supistava ja antiseptinen vaikutus.
 

True Organic of Sweden lanseerasi ensimmäisen tuotteensa All You Need Is Me:n elokuussa 2014, käyttäen luonnollisia, orgaanisia ainesosia ympäristöystävällisessä pakkauksessa. True Organic of Sweden haluaa luoda tuotteita ja orgaanisia versioita tuotteista, joita markkinoilta ei vielä löydy ja joille on tarvetta.

True Organic of Sweden käyttää kaikkein puhtaimpia, sertifioituja, orgaanisia ainesosia tuotteissaan. Mitä laitat ihollesi päätyy lopulta verenkiertoosi. All you need is me on 95% orgaaninen ja jopa sen pakkaus on valmistettu sokeriruokosta eikä muovista.

True Organic of Sweden on “Green company”, jonka lähtökohtana on luoda ympäristöystävällisiä tuotteita. Tuotteet ovat transparentteja ja suunniteltu vähentämään jätteen muodostumista. “Emme luo vain luonnollisia ja orgaanisia tuotteita, luomme tuotteita, jotka ovat sekä innovatiivisia että ympäristöllisesti vastuullisia ja heijastavat yrityksen ympäristöllistä sitoutumista tehdä maailmasta parempi paikka. Myös hauskuus on tärkeää ja toivomme, että huumorimme välittyy läpi ja saa ihmiset hymyilemään”, sanoo yrityksen perustaja Tina de Sousa.
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

 • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
 • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
 • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
 • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää