Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Helppo ja nopea voidemainen poskipuna

Helppo ja nopea voidemainen poskipuna

Voidemainen poskipuna on erinomainen tuote syksyn kuivattamalle iholle. Voidemaisesta punasta jää poskille kaunis terve hehku, jota on vaikea saavuttaa etenkään kuivalla iholla pelkillä puuterituotteilla. Taputtele voidemainen poskipuna suoraan meikkivoiteen päälle ja halutessasi kiinnitä koko meikki vasta lopuksi puuterilla. Jos sinulla on todella kuiva iho, et välttämättä tarvitse puuteria ollenkaan. 

Voidemaisia poskipunia on tullut markkinoille nyt myös puikkopakkauksissa, jolloin punan levittäminen on todella helppoa vaikka suoraan purkista. Pakkaus kulkee kätevästi meikkipussissa ja poskipunan levittämiseen voit käyttää vain sormia.

1. Aloita poskipunan levitys posken korkeimmasta kohdasta. Diorin voidemaista poskipunaa on helppo lisätä poskille taputtelemalla väriä suoraan puikosta. Sävy 675 Cosmopolite Coral antaa poskiin pehmeän korallisen sävyn. Väri korostaa kauniisti vielä kesästä muistuttavaa hentoa päivetystä. Poskipuna on todella pigmenttinen, joten painele sävyä kevyesti poskille ja lisää uusi kerros vasta tarvittaessa. 

 2. Voit levittää voidemaisen poskipunan joko meikkivoidesiveltimellä tai sormin. Häivytä väriä viistosti ylöspäin ohimon suuntaan. Vältä tuomasta sävyä liian alas. Poskiluulle häivytetty puna kohottaa katsetta ja antaa kasvoille ryhtiä. Liian alas viety poskipuna sen sijaan laskee kasvojen painopisteen. Vältä viemästä punaa myöskään liian lähelle usein jo luonnostaan punoittavia nenänpieliä. Poskipunan oikean levityskohdan voit tarkistaa hymyilemällä itsellesi peiliin. Taputtele eniten väriä posken korkeimpaan kohtaan.

3. Sormin taputtelemalla saat sävyn todella tasaiseksi. Voit vielä viimeistellä sivellinjälkesi sormin, jotta lopputulos on varmasti tasainen ja hyvin häivytetty. Diorin poskipunasta jää samettinen, mutta kuulas lopputulos, joka ei ole lainkaan tahmea. Sävy pysyi poskilla hyvin. 

Voidemainen poskipuna ei aina ole vain kuivan ihon tuote. Diorin ja Chanelin uudet puikkoposkipunat ovat samettisen pehmeitä eivätkä ollenkaan liian kiiltäviä myöskään rasvoittuvalle iholle. Rasvaiselle iholle voi punan jälkeen taputella hieman puuteria, jotta meikki pysyy varmasti paikallaan koko pitkän päivän. 

Chanelin Les Beiges Healthy Glow Blush on mattapintainen poskipuna, joka levittyy tasaiseksi vain muutamalla sivelyllä. Puna pysyi paikallaan pitkän päivän muuttumatta ollenkaan laikukkaaksi. Sävy 22 antaa raikkaan korallisen sävyn poskille.  Max Factorin Miracle Touch voidemainen poskipuna on rasiassa rasvaisen oloinen tuote, mutta se levittyy iholle mattapintaiseksi. Sävy 14 Soft Pink antaa kasvoille runsaasti väriä, joten taputtele sävyä ensin kevyesti poskillesi ja lisää tarvittaessa enemmän. Puna levittyy tasaisesti ja pysyi poskilla hyvin. Kiiltävin lopputulos on Lumenen Raspberry Miracle Blush Sorbet poskipunassa. Rasvaisuudestaan huolimatta myös se pysyi kasvoilla tasaisena pitkän päivän.  Lumenella on valikoimassaan useita sävyvaihtoehtoja. Sävy 3 Kukkaniityllä on kuvan kaunis heleä pinkki. Valikoimasta löytyvä sävy 1 Aamunkajo soveltuu erinomaisesti myös aurinkopuuterin korvikkeeksi. 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää