Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Mariela Sarkiman lokakuun suosikit TOP 3

Tigin tuuheuttava Superstar Queen for a Day -sprayvaahto on kampaajien suosikki ympäri maailmaa. Se todella tuuheuttaa ja antaa kaikenmittaisille hiuksille kestävän mutta joustavan pidon.

Lumenen pirteänpunainen, puolukkauutetta sisältävä tehohoito korjaa ja kiinteyttää syysihon kauniiksi. Ihon pinta heleytyy tuotteen valoa heijastavien pigmenttien ansiosta.

We Care Iconin uutuusluomiväripaletin trendikkäät nudesävyt houkuttelevat kokeilemaan erilaisia, luonnollisen kauniita silmämeikkejä! Jokaisesta myydystä paletista lahjoitetaan 1,– WWF Suomelle tiikerien suojeluun.

L’Oréal Professionnel lanseerasi ensimmäisten joukossa vaaleaa hiustenväriä kirkastavan hopeashampoon. Muistan itse Silver Shampoon jo kampaamokouluajoiltani viime vuosituhannen lopulta. Silloin se taisi olla ainoa Suomessa myytävä sinipigmenttiä sisältävä shampoo. Tuotteen teho perustuu puhtaasti värioppiin. Kylmät sinivioletit pigmentit neutraloivat ei-toivottua lämpöä, eli kellertävyyttä vaaleissa hiussävyissä. Shampoo ei värjää hiusta vaan pigmentit tarttuvat hiuksen pintakerroksiin luoden ikään kuin kylmänsävyisen filtterin. L’Oréal Professionnelin Silver Shampoon avulla viilenee niin luonnonvaalea, -harmaa kuin vaalennettukin hius.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Palettia käytetään ainakin nude-meikkivinkissä:
http://www.beautynews.fi/2015/lokakuu/hempea-nudemeikki

- Sokos markkinointi

Mistähän tämä We Care Icon -paletin meikkivinkit löytyvät? En ole löytänyt minkäänlaista videota/artikkelia... Tuote kyllä kovasti kiinnostaa.

- Henni

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää