Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

IsaDora Nude Cushion Foundation on tuttu meikkivoide uudessa cushion-muodossa

IsaDora Nude Cushion Foundation tuo tutun Nude Fluid Foundation -meikkivoiteen kätevään cushion-muotoon: meikkivoide on pakattu rasiaan, jossa se on imeytetty ilmavaan sieneen. Meikkivoide levitetään kasvoille pehmeällä, tyynymäisellä vipalla, ja lopputulos on kevyt, tasainen ja virheetön. Kätevää rasiaa on helppo kantaa mukana kuin meikkipuuteria, ja meikkiä on helppo korjailla pitkin päivää.

Ilmavalla ja miellyttävän tuntuisella vipalla on helppo levittää tuotetta kasvoille juuri sopiva määrä. Lopputulos on kevyt ja luonnollinen. Vippa on helppo pestä haalealla vedellä ja pienellä määrällä mietoa saippuaa tai pesuainetta. Nude Cushion Foundation sopii kaikille ihotyypeille ja jättää kasvoille luonnollisen nude-lopputuloksen. Koostumus kosteuttaa ihoa ja tuntuu kasvoilla ilmavan kevyeltä.

Käyttö: Paina vippa kiinni sieneen. Paina sitä lujemmin, mitä peittävämmän lopputuloksen haluat. Levitä meikkivoide vipalla kasvoille kasvojen keskiosasta ulospäin. Sulje rasian sisäkansi huolellisesti käytön jälkeen. Kun tuote alkaa loppua sienityynystä, käännä sieni rasian sisällä toisin päin. Kun sienessä ei ole enää meikkivoidetta jäljellä, sieneen on helppo imeyttää lisää Nude Fluid Foundation -meikkivoidetta.

OSTA VERKKOKAUPASTA >>

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää