Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Hempeä nudemeikki

Hempeä nudemeikki

We Care Iconin I love Tigers -paletista löytyy jokaisen kaipaamat perus nudesävyt. Paletissa on kaksi täysin mattaista sävyä ja loput metallinhohtoisia kevyesti kiiltäviä sävyjä. Kaikki sävyt sopivat kauniisti toisiinsa ja paletilla luot toimivia arkimeikkejä helposti.  

Tässä pehmeässä arkimeikissä käytin merkittyjä sävyjä. Vaaleat sävyt soveltuvat levitettäväksi ripsirajasta aina kulmaluulle saakka. Keskitummat sävyt sopivat vaikka utuisen smokey eyen tekemiseen ja varjostamiseen. Tummimmalla ruskealla teet pehmeän, mutta intensiivisen rajauksen. 

1. Levitä liikkuvalle luomelle haalea vaaleanpunainen pohjasävy. Värin levittäminen sujuu nopeasti leveällä siveltimellä. Tuo väri luomivakoon asti. Vaalea sävy luo muille väreille hyvän pohjan ja tasoittaa ihon sävyn. 

2. Levitä keskiruskeaa sävyä kevyeksi varjostukseksi luomivakoon. Tee varjostuksesta pehmeä liikuttamalla sivellintä edestakaisin luomivaossa. Paras sivellin luomivakovarjostukseen on pyöristetty kärjestä. Häivytä sävyt saumattomasti toisiinsa. Saat varjostuksella isommilta vaikuttavat silmät, mutta varjostuksen ei tarvitse erottua voimakkaasti. 

3. Levitä samaa keskiruskeaa luomiväriä myös alaripsien tyveen.  Keskitumma sävy alaripsien tyvessä avaa katsettasi entisestään ja suurentaa vaikutelmaa silmistä. 

4. Taputtele kapeammalla siveltimellä paletin tumminta sävyä aivan ripsien tyveen. Väri soveltuu käytettäväksi myös kosteana. Voit siis kastaa siveltimen veteen ja piirtää luomivärillä terävämmän rajauksen halutessasi. Käyttäessäsi väriä kuivana saat utuisen vaikutelman tuuheammasta ripsirajasta.

5. Lopputuloksena on pehmeä ja utuinen nudensävyinen silmämeikki. Viimeistele meikki runsaalla kerroksella ripsiväriä. 

We Care Icon on hyvällä asialla, paletin ostaessasi lahjoitat euron WWF Suomen tiikerien suojelutyöhön!

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää