Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Formula 10.0.6 uutuustuotteet nyt Sokoksissa ja Emotioneissa!

Formula 10.0.6 uutuustuotteet nyt Sokoksissa ja Emotioneissa!

Testiryhmään haku on päättynyt. Tältä sivulta voit lukea testiryhmään valittujen henkilöiden mielipiteitä Formula 10.0.6 -tuotteista.

Testiryhmä pääsi tutustumaan seuraaviin tuotteisiin:

Best Face Forward -puhdistusgeeli

Loistava valinta puhtaan ihon puolesta! Best Face Forward –puhdistusgeeli on raikas, vaahtoava ja sopii päivittäiseen käyttöön. Puhdistusgeeli pesee pois meikin, rasvan ja epäpuhtaudet, sekä se auttaa ihoasi pysymään raikkaana ja heleänä.  Passionhedelmä ja Vihreä Tee ovat ihonhoitotuotteiden parhaimpia ainesosia! Passiohedelmä vähentää rasvoittumista, kun taas Vihreä Tee kuorii ja rauhoittaa ihoa. Mikä ihana yhdistelmä! 

Down To The Pore -mustapäiden poistoliuskat

Ärsyttääkö sinua mustapäät? Tavallisen ihon puhdistuksen lisäksi, saanko esitellä nämä mustapäiden poistoliuskat, joilla poistat syvälle ihohuokosiin kertyneen lian hauskasti ja tehokkaasti. Ne imevät rasvaisuutta ja jättävät nenän silkkisen pehmeäksi. Mustapäät, ei kiitos enää!  Tea Tree on paljon kehuttu voimakas antioksidantti, joka tarjoaa super-puhdistusta ihollesi! Down To Poren avulla puhtaat huokoset ja sileä nenä! 

Get Your Glow On -kuoriva ja kirkastava naamio
Kirkastava ja kuoriva Peel Off -naamio. Tämä kirkastava naamio heleyttää väsyneen ihon jopa muutamassa minuutissa. Se siloittaa ihon pintaa ja irrottaa kuollutta ihosolukkoa, avaa ihohuokosia poistaen niistä epäpuhtauksia. Tehokas Papaya uudistaa ihoa kun taas sitrus kirkastaa heleyttää. Säteilevän ihon salaisuus!
 
Naamio levitetään puhdistetulle ja kuivalle iholle tarvittaessa myös kaulalle välttäen silmänympärysaluetta. Annetaan vaikuttaa noin 10-15 min. kunnes aine on kuivunut. Kuivumisaika riippuu mm. levitetyn kerroksen paksuudesta. Naamio kuivuu ohueksi kalvoksi ja se irrotetaan varovasti vetämällä. Huuhtele lopuksi kasvot lämpimällä vedellä. Käytetään 1-3 kertaa viikossa.

 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

En ole kokeillut vielä mustapäiden postoliuskoja, mutta muita olen. Puhdistusgeeli pesi meikin hyvin ja jätti ihon puhtaan tuntuiseksi. Kasvonaamion levittäminen oli hieman hankalaa, mutta se jätti ihon sileäksi ja sen sai hauskasti irroiteltua kasvoista, kun se oli kuivunut ihon pinnalle. En ole kuitenkaan huomannut tuotteiden poistavan epäpuhtauksia iholtani. Tuotteissa oli todella hyvä ja raikas tuoksu!!

- Hannakatriina

Olen kokeillut kaikkia tuotteita paitsi mustapäiden poistoliuskoja, ja ne eivät ole tuottaneet pettymystä! Sekä puhdistusgeeli että peel off-naamio tuoksuvat ihanalle, ja jättävät ihon pehmeäksi. Epäpuhtaudet eivät ole merkittävästi vähentyneet, mutta tuotteet ovat kumminkin rauhoittaneet ihoa. Pitää muistaa käyttää puhdistusgeelin yhteydessä aina kosteusvoidetta, sillä muuten iho jää inhottavan kireäksi ja pintakuivaksi ainakin minulla. Itselläni on normaali/sekaiho, jossa jonkun verran epäpuhtauksia. Tuotteet puhdistavat meikin ja lian tehokkaasti, ja jättävät raikkaan olon.

- Kukka

Kaikki tuotteet osoittautuivat hyviksi! Säännöllisesti käytettynä puhdistusgeeli on tehnyt kasvojeni ihosta todella pehmeän ja puhtaamman. Mustapäiden poistoliuskat toimivat hyvin, mutta kaikkia epäpuhtauksia ne eivät poista. Naamio oli hieman hankala levittää, mutta yllätti poisoton helppoudellaan. Naamio tekee kasvojen ihosta sileämmän ja pehmeämmän, epäpuhtauksia en kuitenkaan ole huomannut sen poistavan.

- Milla

Tykkäsin jokaisesta tuotteesta. Puhdistusgeeli poistaa meikin tehokkaasti, eikä ärsytä ihoani, mutta on todella kuivalle iholleni ehkä jopa liian tehokkaasti rasvaa poistava. Parempi vaihtoehto siis normaalille/ rasvoittuvalle iholle. Mustapäiden poistoliuskat olivat hyviä, mutta parhaan tuloksen sain, jos käytin ensiksi Glamglown powermudia. Sen avulla musta-ja valkopäät todella irtosivat. Naamio kuivui nopeasti ja oli helppokäyttöinen. Se vähensi kasvojeni punoitusta, kuten puhdistusgeelikin. Kaiken kaikkiaan tykkäsin tuotteista!

- Selina

Positiivinen yllätys! Ihastuin itse erityisesti puhdistusgeeliin, joka ainakin omalle iholleni oli juuri sopiva ja puhdisti meikit tehokkaasti. Kasvonaamio oli myös hyvä ja teki ihon mukavan pehmeäksi. Mustapäiden poistoliuskat eivät olleet minun juttuni, en jotenkin saanut niillä mitään vaikutusta aikaan. Muuten kuitenkin vallan mainio sarja :)

- Minttu

Löysin tuotteista itselleni monta uutta suosikkia! Puhdistusgeeli puhdistaa kasvot hyvin, eikä se kuivata kasvojeni kuivaa ihoa, vaikka sitä aluksi pelkäsinkin. Get Your Glow On -kasvonaamioon kohdistui suuria odotuksia ja se todellakin täytti ne! Iho näyttää naamion jäljiltä heleältä ja olin lopputulokseen todella tyytyväinen. Down To The Pore -liuskoille ei ole vielä tullut käyttöä.

- Petra

Olen jo kauan etsinyt iholleni hyvää puhdistusgeeliä ja Best Face Forward -puhdistusgeeli on täydellinen! Se saa ihon tuntumaan ihanan pehmeältä, ei kuivata ihoa ja myös puhdistaa kasvot todella hyvin. Down To The Pore -mustapäiden poistoliuskat eivät heti tuota tuloksia, mutta jo parin käyttökerran jälkeen näkee mustapäiden vähentyneen. Liuskat on helppo laittaa paikoilleen ja ottaa pois. Olen aina halunnut kokeilla peel off -kasvonaamiota ja Get Your Glow On -kasvonaamio oli positiivinen yllätys. Se aluksi kirvelee hieman ihoni kuivilla kohdilla, mutta kirvely lähtee nopeasti pois. Naamio saa ihoni pehmeäksi ja lopputulos on mahtava!

- Eevi

Tykkään tosi paljon puhdistusgeelistä, koska se pesee meikin ja rasvan iholta eikä kuivata sitä lainkaan. Kasvonaamio on aika paksua, ja levittäminen voi olla hankalaa. Lopputulos on kuitenkin ihana. Mustapään poistoliuska on todella helppo laittaa paikoilleen. Mustapäitä se ei heti poista, mutta selvän eron näkee jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen

- Saara

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää