Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Biotherm Charity Limited Edition 2015

Hoida ihoasi ja huolehdi samalla ympäristöstä. Tuotteiden myynnistä saaduilla tuotoilla tuetaan tärkeää tutkimusta Antarktiksen keisaripingviinien yhdyskunnan hyväksi.

Design 2015 by Sabrina Transiskus

Paperitaiteilijana tunnetun Sabrinan suunnittelemat tuotteet ihastuttavat väreillään ja tukevat samalla tutkimustyötä Etelämantereen keisaripingviinien hyväksi Biotherm Water Lovers -ohjelman kautta.

Biotherm Water Lovers ja Sabrina Transiskus yhdistivät voimansa Mission Blue -projektin tukemiseksi Antarktiksen keisaripingviinien hyväksi.

BIOTHERM WATER LOVERS HYVÄNTEKEVÄISYYSTUOTTEET 2015

OSTA BIOTHERM-TUOTTEITA VERKKOKAUPASTA >>

Vuoden 2015 yhteistyö paperitaiteilija Sabrina Transiskuksen kanssa

Transiskus luo haukansilmän tarkkuudellaan kausiluontoista taikuutta yksinomaan Biothermille luodussa käsin veistetyssä paperipuussa. Kuvaajana toimi Charles Petillon. Transiskuksen paperitaiteen ammattitaito on kansainvälisesti tunnustettu. Chanel, Chloe, Louis Vuitton ja Prada ovat pyytäneet häntä tekemään heille ainutlaatuisia paperitaideteoksia. Saksassa syntynyt taiteilija on luonut kolmesta Biotherm-klassikkotuotteesta uudet Limited Edition -versiot. Näiden tuotteiden myynnistä saadun tuoton avulla rahoitetaan tutkimusta globaalin ilmaston lämpenemisen vaikutuksista lähes uhanalaisten keisaripingviinien elämään Antarktiksen alueella.

Tarina kauniista toivomuksista

Tarinassa lumihiutale leijailee ympäri maailmaa tuoden kauniita toivomuksia. Visuaalisessa tulkinnassa Biothermin alkuperästä eli vedestä, nousee hauras lumihiutaleella peitetty tarkoin veistetty puu. Transiskus lisää ensimmäistä kertaa tunnusmerkkiinsä valkoiseen leikkisiä värin vivahteita. “Loin lumihiutaleista kuin pieniä jalokiviä, jotka putoavat taivaalta maahan tuoden mukanaan toivomuksen. ”

Mission Blue: Antarktiksen keisaripingviinit: tulevaisuus vaakalaudalla

Biothermin maailmanlaajuinen vesiensuojelua edistävä Water Lovers -ohjelma jatkaa työtään rahoittamalla keisaripingviineistä välttämättömien tietojen keräämistä, jotta laji saataisiin lisättyä uhanalaisten lajien listalle.Dr. Stephanie Jenouvrier (WHOI associate scientist) johtaa Mission Blue -yhteistyötä Woods Hole Oceanographic Institution -yhdistyksen kanssa. Keisaripingviinien kanta on ennustettu pienenevän 50 %:lla, meren jää on olennainen osa keisaripingviinien elämää ja koko kanta uhkaa pienentyä, mikäli jää sulaa kuten on ennustettu. Vuosisadan lopussa vähintään kaksi kolmasosaa keisaripingviinien yhdyskunnasta romahtaa enemmän kuin 50 %:ia. Tämä huolestuttava ennuste voi muuttua, jos pingviinit muuttavat paikkoihin, missä vallitsee sopiva ilmasto.

Lue lisää: Mission Blue >>

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää