Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Arkiaamun pelastava 5 minuutin pikameikki

Arkiaamun pelastava 5 minuutin pikameikki

1 MINUUTTI - Käytä hetki hyvän meikkipohjan luomiseen. Meikkivoide tasoittaa ihon pienet virheet ja luo muulle meikille siistin pohjan. Jos sinulla ei ole aikaa siveltimille, voit hyvin levittää voidemaisen meikkipohjan myös sormin. Käytä voidetta vain kevyesti haluamissasi kohdissa tai koko kasvoilla. Muista häivyttää voide hyvin hiusrajasta, leuasta ja korvien pielistä.

1 MINUUTTI - Suosi tuotteita, jotka soveltuvat moneen käyttötarkoitukseen. Lancômen Teint Visionnaire Skin Perfecting Duo sisältää meikkivoiteen ja peiteaineen samassa. Meikkivoide on kätevästi pumppupullossa ja peiteaine paljastuu korkin alta. Saat yhdellä tuotteella luotua vaivattomasti täydellisen meikkipohjan. Peitä tummat silmänaluset, nenänpielet tai ihon pienet virheet tällä peittävällä ja helposti levittyvällä peiteaineella. Korkissa on myös peili helpottamaan levitystä kiireessä. 

1 MINUUTTI - Valitse helposti levittyvä voidemainen poskipuna, kun haluat nopeasti saavuttaa tasaisen punan poskille. Lumenen Raspberry Miracle Blush Sorbet  voidemainen poskipuna on puikossa oleva poskipuna, jonka voi helposti taputella poskipäille. Sävy Aamun Kajo 1 on lämmin punaruskea sävy ja soveltuu monelle. Punan lisäksi et tarvitse erillistä aurinkopuuteria sillä sävy tuo sopivasti väriä poskille. Taputtele puna tasaiseksi sormin ja halutessasi sipaise hieman puuteria kiinnittämään pohjameikki. 

 1 MINUUTTI - Nopea ratkaisu kulmien muotoiluun on ehdottomasti kulmageeli. Sävytetyllä kulmageelillä saat kulmat harjattua samaan suuntaan, joka auttaa siistin vaikutelman luomiseksi. Sävy antaa karvoille hieman väriä ja tekee ne yhtenäisiksi. Kulmakynä on myös nopea keino korjailla kulmien muotoa tarvittaessa. Lumenen Blueberry Eyebrow Shaping Wax sävyssä 3 vaaleanruskea tuo jo luonnostaan tummiin kulmakarvoihin niitä pehmeästi täydentävän sävyn. 

 1 MINUUTTI - Viimeistele hyvä pohjatyö taivuttamalla ripset ja lisäämällä niihin runsas kerros ripsiväriä. Hyvin taivutetu ripset ja musta ripsiväri kirkastavat väsyneenkin katseen samantien. Maybellinen Lash Sensational ripsivärillä saat tasaisesti, mutta runsaasti ripsiin väriä ilman paakkuja. Vedenkestävä versio soveltuu hyvin myös syksyn yllättäviin säätilanteisiin. Viimeistele meikki Estelle&Thildin orgaanisella huulivoiteella. Voide kosteuttaa huulia tehokkaasti ja antaa niille samalla kevyen sävyn ja kiillon. 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää