Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Paulakukan hehkuvat värit 10 vuotta

Suomen tunnetuimpiin ja kansainvälisesti menestyneimpiin vaatesuunnittelijoihin lukeutuvan Paola Suhosen ja Nanson menestyksekäs yhteistyö on jatkunut 2000-luvun alkupuolelta lähtien. Suhonen on päivittänyt Nanson klassikoksi muodostuneesta Paulakukka-kuosista uuden modernin version. Malliston tunnelman ja suunnittelijan ajatusmaailman käyttäjälle välittää Nanson ensimmäinen fashion film.
Paola Suhosen yhteistyö Nanson kanssa 2000-luvun alkupuolella aloitti uuden aikakauden Suomessa. Trikootuotteista tuli jälleen catwalkeillekin sopivia ja monet muutkin yritykset seurasivat Nanson esimerkkiä ryhtymällä ennakkoluulottomasti tekemään yhteistyötä nuorten suunnittelijoiden kanssa. Paola Suhonen sai vapaat kädet Nanso Lempivaate -malliston suunnitteluun ja yhteistyön tuloksena syntyneestä Paulakukka-mallistosta tuli menestys.

Uudessa Suvipaula-mallistossa Suhonen on yhdistänyt taitavasti klassikkokuosin designin, Nanson vahvuudet persoonallisten kuosien valmistajana sekä tuotteilleen tyypillisen naisellisen muotokielen. Uudessa kuosissa tuttu Paulakukka-kuvio toistuu erikokoisena ja erisävyisenä useassa kerroksessa muodostaen modernin graafisen pinnan, josta tuttu kuvio on kuitenkin edelleen tunnistettavissa. Suvipaula-mallisto sisältää valikoiman kesäisiä mekkoja, jotka kulkevat käyttäjänsä kanssa tämän tärkeissä hetkissä läpi Suomen suven. Malliston neljästä mekosta löytyy kaksi kesäistä värivaihtoehtoa, naisellinen marjapuuron punaisen ja pinkin sekä raikas vihreän ja turkoosin yhdistelmä.

Malliston tunnelman ja suunnittelijan ajatusmaailman käyttäjälle välittää Nanson ensimmäinen fashion film. Filmillä seurataan suomalaista tyttöä, joka nauttii vapaudesta ja arjen kauneudesta seikkailemalla yhden kesän ympäri Suomea. Yhdessä tytön kanssa hänen tärkeissä hetkissä läpi kesän kulkee tytön lempimekko. Muodin, tarinan ja ja musiikin yhdistävä filmin käsikirjoittajana, ohjaajana ja kuvaajana on toiminut suunnittelija Paola Suhonen.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää