Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Pikkujoulumeikki 15 minuutissa

Pikkujoulumeikki 15 minuutissa

Pikkujoulumeikissä voi hieman irrotella ja yhdistää tummemman silmämeikin näyttävään huulimeikkiin. Usein pikkujoulumeikkiin on aikaa vain muutama minuutti tai meikkiä joutuu ehostamaan nopeasti työpäivän päätteeksi. Panosta tällaisena päivänä hyvään meikkipohjaan ja varaa käsilaukkuun muutama tuote, joilla päivittää meikkiä tarpeen tullen. 

Mielenkiintoinen meikkivoideuutuus tulee Estée Lauderilta. Klassikoksi muodostunut Double Wear -meikkivoide löytyy nyt myös kompaktista rasiasta nestemäisenä. Double Wear Makeup to Go meikkirasiasta nestemäinen meikkivoide painetaan ulos ja levitetään sienellä tai siveltimellä. Rasia tekee tuotteesta nimensä mukaisestikin todella helpon ottaa mukaan käsilaukkuun. Myös Double Wear -sarjaan kuuluva Stay In Place -peiteaine peittää tummat silmänaluset ja kestää siistinä kellon ympäri. Lumenen Artic Sun -aurinkopuuteri sävyssä 1 Päivän Hehku sopii erinomaisesti vaalealle talvi-iholle. Sävy on hyvin neutraali eikä lopputulos näytä luonnottomalta todella vaaleallakaan iholla. Puuteri levittyy tasaisesti ja pysyy kasvoilla pitkän päivän kauniina. 

L'orealin La Palette Nude -palettien sarjaa jatkaa uusi tummempi Smoky -paletti. Luomivärit ehtivät sopivasti pikkujoulukauteen ja paletin sävyillä voit luoda näyttävät sumusilmät juhlaan. Sävyt sopivat toisiinsa kauniisti ja levittyvät luomelle vaivattomasti. 

Levitä koko liikkuvalle luomelle hopeista luomiväriä. (Merkitty kuvaan 1.) Tummenna sitten silmän ulkonurkkaa tummalla lilalla (2.). Häivytä sävyt toisiinsa, jotta lopputulos on pehmeä. Rajaa silmät tummalla sävyllä myös alaripsien tyvestä. 

Käytä häivytyksessä apuna vaaleaa roosaa sävyä (3.). Vaalea sävy häivytyksessä tekee lopputuloksesta vielä pehmeämmän ja häivytys sujuu vaivattomasti. 

Iltameikin erottaa päivämeikistä usein rajaus. Yves Saint Laurentin Couture Kajal on pehmeä kynä, jolla saat intensiivisen mustan rajauksen. Käyttämällä kynää vaakatasossa, saat ohuemman rajauksen eikä kynää tarvitse teroittaa. Pehmeä rajaus on helppo häivyttää siveltimellä halutessasi utuisemman lopputuloksen. 

Tumma silmämeikki vaatii useamman kerroksen mustaa ripsiväriä. Lancômen Hypnôse -ripsiväri vedenkestävänä kestää siistinä talven yllättävistä sääolosuhteista huolimatta. Hypnôse on erinomainen ripsiväri antamaan todella tuuheat ja näyttävät ripset. Siksi se onkin täydellinen valinta juhlakauteen.  

Pikkujoulukaudeksi kannattaa hankkia itselle täydellinen punainen huulipuna. YSL:n Rouge Pur Couture sävyssä Le Rouge on erinomainen vaihtoehto täydellistä punaista metsästävälle. Sarjan huulipunat levittyvät hyvin ja pysyvät pitkään, eivätkä ne kuivata huulia. Punaisen huulipunan pariksi sopii heleä vaaleanpunainen poskipuna, jolloin meikin kokonaisilme säilyy raikkaana. Clarinsin Multi-Blush poskipuna on voidemainen poskipuna, joka muuttuu poskilla puuterimaiseksi. Tuotteen voi levittää myös puuterin päälle ja lopputulos on silti tasainen. 

Hauskaa pikkujouluaikaa! 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää