Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Lumene huippu-uutuus

Mystinen. Taianomainen. Viettelevä. Ultima Thulen saaga – True Mystic Volume Mascara  – sulattaa ikiroudankin. Se kietoutuu jokaiseen ripseen loihtien maksimaalisen volyymin. Tähden muotoinen Mystic Wand™ -harja tuuheuttaa ja kohottaa ripset. Dramaattisen katseen viimeistelee mustaakin mustemmat Polar Night -pigmentit.    
 
 

Lue testiryhmämme kommentteja:

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

True Mystic Volume mascara pysyy ripsissä hyvin lumisateesta tai paukkupakkasista huolimatta, kuitenkin se on helppo poistoinen. Tämä oli minusta suuri plussa ja tämä mascara sopii mainiosti juuri tähän vuodenaikaan. Ripsiväri pidentää ripsiä ja taivuttaa niitä kauniisti. Ripsivärin koostumus on voidemainen ja sitä on helppo levittää. Ripsivärin harja on tuuhea ja siihen tulee runsaasti mascaraa, mutta se ei kuitenkaan tee ripsiin paakkuja. Tykkään kovasti tuotteessa ja tulen käyttämään tätä jatkossakin.

- Netta

True Mystic Volume mascara on ehdottomasti paras kaikista kokeilemistani Lumenen ripsiväreistä. Lupaus "runsas koostumus kietoutuu jokaiseen ripseen antaen maksimaalista volyymiä" kuvaa mascaraa erittäin hyvin. Koin, että ripsiväri erottelee jokaisen ripsen ja antaa näin paljon tuuheutta.

Ripsiväri on erittäin sävyltään oikein syvän mustaa. Koostumukseltaan se on aika jämäkkää ja väriä tulee harjaan paljon. Harja on aika iso, tuuhea ja mielestäni erittäin hyvä. Ripsiväri on täysin tuoksuton, joka voi olla tuoksuallergikolle tärkeä asia. Mascara lähtee erittäin helposti pois pestäessä eikä sottaa juuri ollenkaan.

Parasta ripsivärissä on se, että se oikeasti taivuttaa ripset kohti taivasta, ilman että niitä tarvitsee taivuttaa ollenkaan. Mahtavaa! Erittäin hyvä ja odotukset erinomaisesti täyttävä ripsiväri. Lumene on myös onnistunut tuotteen brändäyksessä ja markkinoinnissa todella hyvin.

- Marissa

True Mystic Volume oli erittäin piristävä uutuus erityisesti näin talviaikaan! Minua miellytti käytössä erityisesti nämä kolme asiaa:

1. Ripsiväri oli todellakin MUSTA ja runsaspigmenttinen eikä pelkästään mustaa muistuttava harmahtava sävy.

2. Minulla ripsivärit eivät meinaa pysyä ja erityisesti talviaikaan täytyy aina olla vedenkestävät ripsivärit käytössä, jotka on mielestäni hankalampi poistaa. Kuitenkin True Mystic Volume pysyi ripsissä todella hyvin ja oli kuitenkin helposti poistettavissa. Monissa ripsareissa nämä kaksi asiaa eivät tule samassa paketissa!

3. Tykkäsin myös siitä, että ripsari erotteli ripset kauniisti sekä lisäsi paksuutta ja pituutta, mutta ei kuitenkaan aiheuttanut paakkuja tai "hämähäkkimäistä" fiilistä. Kaunis, huoliteltu lopputulos, joka pysyi hyvin koko päivän ripsissä.

Pakko mainita vielä extrana kaunis pakkaus, joka on ilo ottaa joka aamu esille aina ennen meikkaamista! Tulen käyttämään tätä jatkossakin, joten paljon kiitoksia Lumene! :)

- TSH

Todella hyvä ripsari, voisin sanoa että paras Lumenelta tähän mennessä,
Ihanan syvä musta sävy, helposti ja nopeasti rakentuva volyymi ja pituutta tulee siinä samassa. Aavistuksen voisin kaivata kaarevuutta (vedenkestävä versio?) omille ripsilleni. Muuten huipputuote.

- Sini

True Mystic Volume Mascara toimi erittäin hyvin lyhyisiin piikkisuoriin ripsiini. Usein ripsivärit ovat minulle liian kosteita, jolloin ripset suoristuvat nopeasti ripsienkääntämisen jälkeen. Voidemainen mascara levittyi tasaisesti ja ripset kaartuivat kauniisti. Plussaa erittäin syvä musta väri. Minulle on tärkeätä, että ripsari ei leviä urheillessa tai lumisateessa, mutta toisaalta mascara pitää saada poistettua hellävaraisesti. Tyytyväisenä voin todeta, että True Mystic VM vastasi odotuksiani täysin - Täydellinen ripsari minulle.

- Maija

Mä en ole vielä löytänyt sellasta ripsiväriä, joka olisi niin hyvä, että haluaisin yhden putelin loppumisen jälkeen ostaa samaa ripsiväriä uudestaan. Tuntuu, että nyt on tullut eteen sellainen ripsiväri, jota voisin käyttää toisenkin putelin!

Tämä ripsiväri tekee ripsistä huomattavasti pidemmät ja tuuheammat. Itselläni on melko lyhyet ripset, ja kun ensimmäistä kertaa kokeilin kyseistä ripsaria, olin suorastaan ällistynyt: ripseni eivät koskaan ole olleet niin tuuheat ja kauniit. Parasta on, että tämän ripsivärin kanssa ei tarvitse edes käyttää ripsientaivutinta! Pakkauksessa luvataan, että tähdenmuotoinen harja kohottaa ripset, ja huomasin sen tosiaan pitävän paikkansa.

Väri on intensiivinen. Ripsaria on vaivatonta levittää ripsiin koostumuksensa ja harjansa ansiosta. Tuote myös lähtee helposti ja kokonaisvaltaisesti ripsistä silmämeikinpoistoaineella. Tätä voivat käyttää myös aurinko- ja silmälaseja pitävät, eivätkä ripset hankaa lasia tai jätä väriä siihen. Hikiliikuntaan tämä ei silti sovellu, sillä ripsiväri ei ole vedenkestävä. Muuten aivan huipputuote, rakastan, Pullokin on kaunis!

- Elisa

Tämä tuote oli erinomaisen hyvä!
Pakkaus oli tyylikäs, tuttu Lumenen sininen, mutta vähän uudella otteella.
Ensimmäisellä kokeilulla harja tuntui erikoiselta, mutta jo toisella käyttökerralla homma oli jo hanskassa.
True Mystic tuuheuttaa ja myös erottelee ripset kauniisti! Jälki on runsas, mutta huoliteltu. Pysyi hyvin aamusta iltaan, ei varissut. Ulkoillessakaan ei tullut panda-efektiä.
Puhdistus oli helppoa, ei tarvinnut hinkuttaa, säästää siis ripsiä ja silmänympärysihoa.
Täydellinen mustan sävy, ei näytä liian julmalta, mutta ei myöskään valjulta.
Hintaluokassaan ylivoimainen, mutta lyö laudalta myös kalliimpia merkkejä.
Tästäkö vuoden 2016 kosemtiikkatuote?

- Marja T*

Ihanan täyteläinen, kaiken tekevä ripsiväri

- Kirsi K

Huippu ripsiväri, joka ylitti kyllä kaikki odotukset. Tuo luvattua volyymia ehdottomasti. Ripsivärin koostumus on todella hyvä, toimien hyvin yhteen harjan kanssa. Pysyi päivän hyvin ripsissä ilman karisemista. Ei haitannut pieni lumisadekaan. Helposti voisin sanoa tämän ripsivärin olevan jopa parempi, mitä lukuisilla kalliilla merkeillä on markkinoilla tarjota. Yksi parhaista ripsiväreistä, ja ennen kaikkea kotimainen!

- emmutski

Todella mahtava uutuus Lumenelta! Ripsiväri ylitti odotukseni ja se on siirtynyt jokapäiväiseen käyttööni. True mystic volumella saa luotua pituutta ja tuuheutta ilman paakkuuntumista.
Ripsiväri sisältää hoitavaa mustikansiemenöljyä ja olen jopa näin lyhyessä ajassa huomannut että ripseni eivät kärsi tämän ripsivärin käytöstä lainkaan niin paljon kuin esimerkiksi edellisen jokapäiväisessä käytössä olleen ripsivärini käytöstä.
Plussaa myös siitä että ripsivärin pakkaus on aivan ihana!

- pauliinanah

Todella hyvä ripsiväri. Iso harja, johon tarttuu paljon mustaa väriä. Ripsistä tulee pitkät ja näyttävät ja mustat muutaman harjanvedon jälkeen. Ripset pysyvät lisäksi kauniisti erillään. Pysyy karisematta koko päivän. Puhdistus vesipesulla onnistuu hyvin, tästä myös iso plussa. Uusi suosikkini.

- mukkula

Aivan loistava ripsiväri! Jo muutaman ripsiväriharjan vedon jälkeen pituutta tuli huimasti, vaikka omat ripseni ovatkin aika lyhyet. Ripsiväri pysyi sotkematta koko päivän ja sen pois puhdistaminenkin sujui näppärästi. Erityiskehut annan kauniista pahvipakkauksesta, joka vähentää riskiä, että ostaisi avatun mascaran.

- Maija

Tuo uusi True Mystic Volume -mascara oli koostumukseltaan todella hyvä: ei lainkaan vetinen, vaan pikemminkin voidemaisen tyyppinen ja siksi hyvä kerrostettaessakin. Pidentää ja tuuhentaa hyvin. Saattaa varista hiukan, mutta riski ei ole suuri. Tässä ripsarimassassa on kunnolla musta sävy, jes! Helppo pestä pois, ei tarvitse hangata. Hoitavuudesta en osaa sanoa (kuten suurin osa Lumenen tuotteista, myös mascarahan sisältää Suomen luonnosta tuttuja hoitavia ainesosia, tällä kertaa mustikkauutetta). Aavistuksen korkea hinta jos ajattelee opiskelijabudjettia versus jokapäiväiseen arkikäyttöön tulevaa ripsiväriä. Muuten ei moittimista, tuotekehitys on selkeästi onnistunut tämän mascaran kohdalla. Mahdollisesti paras Lumenen ripsiväri tällä hetkellä.

- Toukokuu

Todella hyvä ripsari! Erityisesti pidin harjasta. Väriä tuli kerralla paljon, jolloin sai aikaan näyttävät ripset ilman paakkuja. Tällä hetkellä laitan tätä aina mieluiten ripsiini, vaikka kaapissa on jos jonkinmerkkistä ja hintaista vaihtoehtoa.

- Tiia

Lumenella on hyviä tuotteita. Tykkään ja ois kiva kokeilla uutta.

- MKL

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää