Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kimallusta uudenvuoden juhlaan!

Kimallusta uudenvuoden juhlaan!

Kimalle kynsissä tai meikissä tuo juhlatyyliin oman lisäyksensä ja tekee tavallisemmastakin asusta heti juhlavamman. Kimalle kannattaa valita tehokeinoksi vain yhtenä elementtinä, jotta kokonaisuus säilyy tyylikkäänä. Moni merkki onkin näin juhlakauden kynnyksellä lanseerannut hauskat kimalletuotteet piristämään tavallista meikkiä. 

IsaDoran Glitter Lash & Brow -kimallegeeli sopii nimensä mukaisesti kulmakarvojen ja ripsien kimallekoristeluun. Geelin koostumus on paksuhko ja liimainen, joten sillä voi loihtia itselleen trendikkäät glitterkulmat muutamalla vedolla. Glitteriset kulmakarvat varmasti herättävät huomiota ja ovat hauska keino erottua juhlissa. Kimalteet pysyvät paikallaan kulmissa, eivätkä varise poskille. Meikki pysyy varmasti siistinä juhlaillan. 

Hieman neutraalimpi keino tuoda meikkiin juhlan tuntua on valita tavallisen eyeliner-tussin sijaan kimalteinen rajausväri. Lumenen Blueberry Intense Liner on vedenkestävä ja todella pitkäkestoinen rajausväri. Tussi on helppokäyttöinen ja sillä onnistuu rajauksen teossa jopa aloittelija. Tummanharmaa sävy 4 Grey Crystal sisältää hopeisia ja harmaita kimalteita. Kimallerajaus sopii kaikenikäisille, sillä kyseessä on kuitenkin melko hillitty lopputulos. Sävy on kivaa vaihtelua tavalliseen mustaan rajaukseen.

Ehkä tutuin ja turvallisin, mutta ei silti ollenkaan tylsin vaihtoehto on valita kimalle kynsiin. Essieltä löytyy paljon erilaisia kimallelakkoja, mutta sävyssä Frilling Me Softly on sekaisin eri muotoisia kimalteita, jolloin lopputulos on jo muutamalla kerroksella hyvin peittävä. Kynsiin saa siis kunnon hopeisen säihkyn. Lakka kestää hyvin kynsissä ja on helppo poistaa vaikka Essien omalla kimallelakalle tarkoitetulla poistoaineella

Valitse siis kimalteesi joko kulmiin, rajaukseen tai kynsiin ja yhdistä glitter vaikka tyylikkääseen pikkumustaan. Näin olet varmasti uudenvuoden hehkuvin juhlija! 

Hyvää joulua ja säihkettä vuoteen 2016! 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää