Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Suvi Tiilikainen mukana juhlistamassa 15-vuotiasta Emotionia!

Suvi Tiilikainen mukana juhlistamassa 15-vuotiasta Emotionia!

Suvi Tiilikainen on mielestäni yksi Suomen kauneimmista ja valovoimaisimmista naisista! Tutustuttiin Suvin kanssa aikanaan töiden kautta hänen istuessa meikkituolissani muotikuvauksissa ja -näytöksissä. Muistan hyvin, kuinka Suvi oli aina todella kiinnostunut meikin rakentumisesta, ja seurasi silmä kovana siveltimenvetojani. :) Eräänä päivänä kymmenisen vuotta sitten hän kysäisi meikkikoulusuositusta, ja seuraavan kerran kun nähtiin, hän kertoi innoissaan aloittaneensa meikkaajan opinnot. Tämän kuun Beauty Newsin kansikuvauksissa Suvi kertoi kuinka hyvä pohja mallin työ on ollut meikkitaiteilijan uralle. Suomen parhaiden kauneusaammattilaisten työskentelyä seuratessa on tietenkin tarttunut hyviä vinkkejä ja niksejä matkaan, joita Suvi on päässyt todella menestyksekkäästi toteuttamaan ja kertomaan itse eteenpäin viime vuosien aikana. Tiedän useita julkkiskaunottaria, jotka luottavat 120% Suvin kädenjälkeen. Tänä päivänä Suvi toimii L'Oréal Paris-meikkitaiteilijana, ja jakaa kauneusvinkkejään naisille ympäri Suomen. Niitä kannattaa käydä bongailemassa myös Suvin Facebook-sivulta.  

Suvi on klassinen kaunotar, jolle sopii upeasti vahva, hieman viiston mallinen silmämeikki ja kirkkaan sävyiset huulet. Suvilla on upeat kulmakarvat, mutta Beauty News-kansikuvaa varten halusin vielä vahvistaa hieman niiden muotoa uudella lempparituotteellani, eli Brow Artist Genius Kit -kulmapaletilla. Kerroin tästä huippu-uutuudesta viime kuun suosikit-videollani, käyhän kurkkaamassa jos haluat kuulla lisää täydellisestä kulmatuotteesta! (Käytän itse tummempaa sävyä, keikkapakistani löytyvät molemmat sävyt!)

Huhtikuun Beauty Newsin kansikuvameikin teemaväriä, eli pinkkiä on huulipunan lisäksi myös Suvin kynsissä. Lakkauksen hauskan pilkkukuvion tein painelemalla pinkiksi lakatun KUIVAN kynnen pintaan hammastikulla pieniä palloja käyttäen valkoista ja mustaa kynsilakkaa.

Jos haluat saada aikaan samantyyppisen efektin ilman sen kummempia manikyristin taitoja, kokeile L'Oréal Paris'n Confetti-päällyslakkaa! Musta-valkoinen "Confettis" (916) on ikisuosikkini, mutta boheemin kelta-oranssi "Coachelala" (936) toimii myös kevään piristäjänä.


Huhtikuussa juhlistetaan synttäreitään viettävää "Emppua", eli Emotion-kauneusmyymäläketjua. Ensimmäinen liike avattiin huhtikuussa 2000 Haminaan, ja Suvi oli vastavalittuna Miss Suomena paikanpäällä tähdittämässä tapahtumaa. Emotion on siis jo päässyt 15 vuoden ikään, kolminkertainen eläköön-huuto ikiteinille! :) Synttärijuhlien kunniaksi Sokoksissa ja Emotioneissa on mahtavia kauneustarjouksia 7.-19.4. Pakko mainita yksi huippuetu, joka on 3 kpl noita aiemmin mainitsemiani L'Oréal Paris'n efektipäällyslakkoja hintaan 15 €!!!

 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää