Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Sally Hansenin Miracle Gel: Kestävä geelilakkaus kynsiin kotikonstein

Sally Hansenin Miracle Gel: Kestävä geelilakkaus kynsiin kotikonstein

Miracle Gel -testiryhmän haku on päättynyt! Otamme testiryhmään valittuihin yhteyttä henkilökohtaisesti. Testiryhmän kokemuksia pääset selaamaan tällä sivulla!

Suositut Sally Hansen -kynsituotteet lanseerataan Sokoksissa ja Emotioneissa huhtikuussa! USA:n jo valloittanut Miracle Gel -geelilakka tuo kynsille geelilakkauksien runsauden, kiillon ja keston ilman uv-lamppua. Lakkaus kuivuu päivänvalossa kovaksi ja kestäväksi manikyyriksi, joka pysyy kynsillä jopa 14 päivää.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ostin tänään Pinky Promise-lakan ja päällyslakana. Ei enää ikinä..!
Lakka levittyy todella huonosti ja jää raidalliseksi kynnelle. Olen nyt kahdesti putsannut lakat pois ja aloittanut alusta. Jos et kolmas kerta onnistu, menevät nämä roskiin.
Todella turhauttavaa, kun olin odottanut hyvännäköistä ja kestävää kynsilakkaa.
Levityssuti on lisäksi mielestäni liian leveä.

- Pettynyt

Täällä myös yksi Sally Hansenin geelilakkojen testiryhmässä mukana ollut. Sain testattavakseni päällyslakan ohella Red Eye - ja Bare Dare -värisävyt.

Normaalisti olen tottunut lakkaamaan kynteni uv-valolla kovetettavilla geelilakoilla. Odotukseni Sally Hansen -geelilakoille olivat tästä johtuen korkealla - nyt saa vastaavan tuloksen nopeasti ja helposti! Ikävä kyllä odotuksiini ei vastattu ja kokemuksena geelilakat olivat melko pettymys. Varsinkin nudesävyinen Bare Dare oli vaikea saada levitettyä kynnelle niin, että lakkauspinta olisi ollut tasainen. Väriä joutui levittämään reilusti yli kaksi kerrosta saadakseen edes jossakin määrin siedettävän näköisen lopputuloksen. Tummaan punasävyiseen Red Eyehyn riitti kuitenkin yksi lakkakerros.

Koska en saanut vaaleassa lakassa tasaista pintaa, jouduin jo seuraavana päivänä poistamaan lakan itse. Itselleni nätti lopputulos on kuitenkin kaiken a ja o lakkauksissa! Tumma sävy oli huomattavasti paremman näköinen lopputulokseltaan ja lakkaus kesti hyvin, joskaan ei luvattua 14 päivää. Vaikka Sally Hansenin geelilakat ovat suhteellisen edullisia, tulen tuskin näitä jatkossa itse hankkimaan, sillä melkoisen työlästä on näiden kanssa tuhraaminen oli. Paremman näköiset kynnet saa ihan tavallisilla lakoilla tai jos aikaa vaan lakkailuun löytyy niin uv-geelilakoilla :)

- ienna

Pääsin mukaan Sally Hansen -geelilakkojen testiryhmään. Sain testattavakseni kaksi värilakkaa (Malibu Peach & Tea Party) sekä päällyslakan. Vaalean, persikkaisen Malibu Peachin sävy ei miellyttänyt, mutta kokeilin kuitenkin pastellinsinistä Tea Partya pari kertaa kynsiini.

Lakka oli koostumukseltaan hieman pettymys: ohjeissa suositellulla kahdella kerroksella pinta jäi osin läpikuultavaksi, ja jouduinkin lakkaamaan kynteni kolmannen kerran. Myöskin lakan kuivumisnopeudessa olisi toivomisen varaa, etenkin, kun peittävään lakkaukseen kerroksia tarvitaan monta. Lopputuloksesta saa kyllä siistin, jos lakkaa levittäessään on todella tarkka ja lakan kuivumista malttaa odottaa vähintään 15 minuuttia kerrosten lisäämisen välillä.

Lakan pysyvyys lohkeilematta jäi luvatusta 14 päivästä vajaaseen viikkoon, eli samaan, minkä parhaimmillaan saavutan laadukkaalla peruslakalla ja normaalilla päällyslakalla. Lakkaamiseen käytettyyn aikaan ja vaivaan nähden geelilakkauksen tulos oli siis aika kehno, sillä tavallisilla kynsilakoilla lakkaaminen on niin paljon helpompaa ja nopeampaa. Valitettavasti joudun totemaan, etten luultavastikaan tule ostamaan Sally Hansen -geelilakkoja, vaan sijoitan rahani mieluummin suosikkini Essien perinteisiin kynsilakkoihin.

- Emmy

Kokeilin ensimmäistä kertaa geelilakkoja ja teinkin sen kovassa kiireessä juuri ennen lähtöä kauppaan.Tuli testattua sellainen väärä levitystaktiikka,että ekan lakkakerroksen jälkeen heti toinen ja sitten heti top coatia päälle.Sitten taisin vähän aikaa siinä varoa kynsiäni ja lähdin kauppaan.Yllättävää oli ,että tämä lakkaus säilyi 2 päivää virheettömänä:) Yleensä ei säily päivääkään mikään lakkaus,kun pesen pakkomielteisesti käsiäni.Punainen väri oli herkullinen ja kiilto oli mieletön.Seuraavaksi testaan tuon nuden lakan ja annan kuivua jokaisen kerroksen kuten kuuluukin.Ehkäpä tulen raportoimaan miten siinä käy.Toivottavasti monen päivän kuluttua!!Odotan innolla uusia sävyjä vaikka kyllä noissa nyt jo julkastuissa on tosi kivoja sävyjä.Hinta ei ole paha ja olen nähnyt joissain paikoissa tarjouksia,joissa saa 2 lakkaa 20 llä eurolla.Kätevä tarjous sinänsä ,kun niitä tarvii ainakin 2 kpleli värilakka ja se UV top coat geelilakka siihen päälle.Kiitos,että pääsin testaamaan näitä.Näitä on helppo käyttää ja ai niin isoin plussa siveltimen koosta,joka oli täydellinen minun kynsilleni.Paras sivellin ikinä!!Ostoslistalla on nyt joku pinkki sävy:)

- Taina

Olen kynsilakkojen suurkuluttaja ja oli kiva päästä testaamaan uutta geelilakkaa. Lakka tuntui ensi näkemältä kovin paksulta. Ensimmäisellä lakkauskerralla vaalealla lakalla oli hankala saada tasaista pintaa. Tummalla värillä tätä ongelmaa ei ollut. Oliko vika lakkaajassa ? Olen kiireinen ja lakka tuntui kuivuvan liian kauan, kun on tottunut minuutissa kuivuviin. Jos levitti toisen kerroksen liian aikaisin, lakkaus jäi laikukkaaksi. Päälilakan levityksen jälkeen kynsistä tuli upean kiiltävät, kun vaan malttoi antaa kerrosten lakkausten välillä kuivua hyvin. Olin epäilevä lakkauksen kestosta. Päivisin joudun pesemään käsiäni useasti ja tavalliset lakat saattavat lohkeilla jo seuraavana päivänä. Tämä geelilakka kesti kovaa kulutusta melkein viikon ja kynnet olivat yhä edustuskelpoiset! Upeaa!! Kuka jaksaisi lakata kynsiä joka toinen päivä.... En minä ainakaan. Aion jatkossakin käyttää tätä lakkaa lopputuloksen ja laajan värivalikoiman vuoksi. Taas yksi laadukas tuote Sally Hansenilta!

- Siruirmeli

Olen kynsilakkojen suurkuluttaja ja oli kiva päästä testaamaan uutta geelilakkaa. Lakka tuntui ensinäkemältä kovin paksulta. Ensimmäisellä lakkauskerralla vaaleallla lakalla oli hankala saada tasaista pintaa. Tummalla värillä tätä ongelmaa ei ollut. Oliko vika lakkaajassa

- Siruirmeli

Pääsin mukaan testiryhmään ja olen tyytyväinen tuotteisiin. Lakka oli helppo levittää, kuivuminen täydellisen kuivaksi kesti puolisen tuntia. Lakan pinnasta tuli ihanan tasainen ja heti seuraavina päivinä kyttäsin haukkana kynsiäni, joko on osunut johonkin ja lakka alkanut lähtemään. Mutta ei, kynnet olivat kuin juuri lakatut. Lakkaus kesti täydellisenä tasan 9 päivää ja sitten alkoi kulumaan. Tätä tuotetta käytän jatkossakin! :)

- petunia

Hinta ei päätä paina ja kestää pidempään, kuin normaalit kynsilakat. Pinnasta tulee geelimäinen, kiiltävä ja sileä. Todella helppo levittää ja on todella riittoisaa. Ihanat värit ja on helppo ratkaisu monelle kiireessä elävälle! Kuivuu myöskin erittäin nopeasti. :-) Suosittelen lämpimästi.

- Sofia H

Huippuihana uutuus! Tykkään, että kynnet ovat kunnossa ja nätit, mutta jatkuvasti en jaksaisi olla niitä huoltamassa. Mikä ajansäästö, ja mikä parasta, sopiva määrä sävyjä!

- mussu

Kuulostaa aivan mahtavalta. Toiveiden täyttymys!

- Nina

Ihanat värit ja olisi tosi huippua päästä testaamaan tytön kanssa lakkoja

- Ansku

Haluan testaajaksi. Oranssi on upea väri.

- klaara

Onpa todella herkullisia värejä. Jospa edes puolet lupauksista pitää paikkansa, niin huippulakka!

- Mallu

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää