Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Maaliskuun kansikuvameikki vaihe vaiheelta

Maaliskuun kansikuvameikki vaihe vaiheelta

Maaliskuun Beauty News-kansimeikki on keväisen raikas. Inspiroiduin persikan ja roosan sävyistä, joita käytin niin silmämeikissä, poskilla, huulilla kuin kynsissäkin. Jotta hempeänsävyiset luomivärit näyttävät raikkailta myös iholla, silmämeikin pohjustukseen kannattaa käyttää ammattilaisten salaista aseta, arvaatko mikä se on...? ;) Listaus kansimeikissä käytetyistä tuotteista ja sävyistä löytyy tämän postauksen lopusta!

Aloita meikin tekeminen kosteuttamalla iho hyvin. Kun kosteusvoide on imeytynyt muutaman minuutin ajan, voit levittää meikinpohjustusvoiteen. Tee meikkipohjasta ohut ja luonnollisen läpikuultava. Älä puuteroi ihoa, jos se ei ole välttämätöntä. Käytän itse meikkivoiteen levittämiseen pehmeäkarvaista (puhdasta!) puuteri- tai poskipunasivellintä ja pyörittelytekniikkaa. Näin syntyy ilmavan ohut ja hengittävä meikkipohja. :) Katso videolta vinkkini tähän tekniikkaan.

Vaihe 1) Väritä liikkuvan luomen alue valkoisella silmämeikkikynällä. Vahamaista kynää voi ensin lämmittää kämmenselkää vasten, minkä jälkeen se levittyy iholle pehmeämmin. 

Vaihe 2) Tasoittele kynäjälki napakkakarvaisen siveltimen avulla. Varmista, että valkoisen väripinnan rajat ovat pehmeän utuiset.

Vaihe 3) Aloita luomivärin levittäminen silmän sisänurkasta. Saadaksesi hempeänroosan sävyn näkymään, levitä luomiväri rauhallisesti aplikaattorilla painellen. Levitä roosaa sävyä suunnilleen liikkuvan luomen puoliväliin saakka.

Vaihe 4) Painele silmän ulkonurkkaan aprikoosinsävyistä luomiväriä, käytä levittämiseen vaahtomuoviaplikaattorin toista puolta. Kun olet pinnoittanut koko liikkuvan luomen, häivyttele kahden sävyn raja-alue utuiseksi puhtaalla luomivärisiveltimellä.

Vaihe 5) Raikas ja hehkuva katse syntyy vaalealla luomivärillä silmän sisänurkassa. Levitä roosaa sävyä kapealla, lyhytkarvaisella siveltimellä alaluomelle. Häivyttele luomiväri alaripsien tyveen. Huom! Alaluomelle ei tarvitse tehdä kynäpohjustusta, pelkkä luomiväri riittää.

Vaihe 6) Tee ohut, pehmeän utuinen ruskea kynärajaus aivan ylä- ja alaripsien tyveen. Taivuta ripset kauniille kaarelle ja levitä pari kerrosta mustaa ripsiväriä. Voit myös lisätä silmän ulkonurkkaan muutaman ripsitupsun!

Vaihe 7) Levitä huulipuna suoraan puikosta. Käy reunat läpi huulipunan kärjellä, jolloin saat muotoiltua huulet pehmeästi. Tee "välihaukkaus" kasvopaperiin, ja lisää toinen kerros punaa.

Vaihe 8) Viimeistele iho kauniin keväiseksi hehkupuuterin avulla. Sipaise hehkua poskiluille, nenän selkään ja amorinkaareen. Pyöräytä poskipunalla tyttömäiset persikkaposket, ja tee kasvojen reuna-alueille sekä kaulalle kevyt aurinkopuuterointi.

Vaihe 9) Lakkaa kynnet raikkaan roosalla. Levitä kynsilakkaa kaksi kerrosta, jotta saat varmasti tasaisen lopputuloksen. Muista väritön päällyslakka, jos haluat manikyyrisi kestävän täydellisenä pidempään!

 

Meikissä käytetyt We Care Icon -tuotteet ja välineet

Meikkivoide: Perfect Vanilla (2)

Hehkupuuteri:  Shimmer Powder Magic Glow (1)

Poskipuna Perfect Rose (2)

Aurinkopuuteri: Sun Wear Bronzer

Luomivärit: Perfect Pink (5) ja Perfect Coral (6)

Siveltimet: kynäpohjustuksen häivytys, luomivärien levitys, alaluomella lyhytkarvainen tarkkuussivellin

Silmämeikkikynät: Luomen pohjutukseen True White (5), ohut rajaus True Brown (2)

Ripsiväri: Funky n' Fabulous Volume Mascara

Huulet: Perfect Hot Coral (9)

Kynnet: True Hot Pink (14)

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ihanat keväiset meikkisävyt!Upea kansimeikki!Tahdon ostaa nämä tuotteet.Hyvät sävyt ja edulliset hinnat!Sokos on Paras Tavaratalo!!!

- Sirpa

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää