Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

 • Upea Urban Decay!

Upea Urban Decay!

Save The Date: Urban Decayn Suomen lanseerattiin keskiviikkona 19.8.2015 Helsingin ja Tampereen Sokoksilla. 

Elokuun puolenvälin jälkeen sukellettiin inspiroivien meikkien maailmaan, kun huippumerkki Urban Decay rantautui Suomeen Helsingin ja Tampereen Sokoksille sekä sokos.fi-verkkokauppaan. Meikkifanit ovat odottaneet tätä lanseerausta kuin kuuta nousevaa ja keskiviikkona 19.8. klo: 16.00 se vihdoin tapahtui.

OSTA URBAN DECAY -TUOTTEITA VERKKOKAUPASTA >>

Myös Instagramista löytyy paljon lisämateriaalia hashtageilla

 • #udfinland
 • #sokosbeautynews
 • #elokuussatärähtää

Mariela Sarkima toteutti Diandralle kolme erilaista meikkityyliä, jossa hän pääsi testailemaan mm. supersuosittuja Naked ja Electric-luomiväripaletteja sekä upean värikylläisiä Revolution-huulikiiltoja. Sarjan Primer Potion -luomivärinpohjustustuotteet pääsivät myös näyttämään kestävyytensä kuvauksissa.

Look 1: "Naked Eyes with a Twist"

Tämän meikkityylin kulmakivenä ovat Naked Eyes 2 -luomiväripaletin 49,90 sävyt. Aksenttivärinä toimii
näyttävä turkoosinvihreä sisärajaus. Näyttävä silmämeikki Naked Eyes 2-luomiväripaletin eleganteilla sävyillä terästettynä raikkaan turkoosilla sisärajauksella.

 • Primer Potion "Eden"
 • Naked Eyes 2 -paletti (sävyt: Foxy, Blackout, Tease, Suspect ja Busted)
 • 24/7 Glide On -rajauskynä "Deep End"
 • 24/7 huultenrjauskynä "Naked"
 • Huulipuna "Lovelight"
 • Huulikiilto "Kinky"
 • Afterglow-poskipuna "Score"

Look 2: ”Bittersweet Lips”

Näin näyttävä huulimeikki syntyy runsaspigmenttisellä Revolution-huulikiillon sävyllä Bittersweet 21,90. Sähäkän violetit huulet saavat parikseen näyttävät kulmat ja samppanjanhehkuisen silmämeikin.

 • Primer Potion "Original"
 • Mono-luomivärit: "Cowboy Rides Again" ja "Sin"
 • Brow Box -kulmapaletti
 • Kiiltopuna "Bittersweet"

Look 3:”Electric Eyes”

Räväkät Electric-paletin 46,90 luomivärisävyt toistuvat kirkkaina, kun luomi pohjustetaan ensin ihonsävyä tasoittavalla Primer Potion -luomivärinpohjustusaineella 20,90. Räväkkä liukuvärisilmämeikki syntyy yhdistämällä sinertävän ja vihreän sävyjä ennakkoluulottomasti toisiinsa.

 • Primer Potion "Minor Sin"
 • Electric-luomiväripaletti (sävyt: Trash, Chaos, Freak ja Gonzo)
 • Setting Spray All Nighter (Long Lasting)

 KAIKISSA LOOKEISSA:

 • Naked Skin -meikkivoide
 • Naked Skin -irtopuuteri
 • Perversion-ripsiväri
 • Brow Box -kulmapaletti

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Pääsin mukaan testiryhmään ja olen testannut tuotteita todella ahkerasti. R-a-k-a-s-t-a-n Naked basics paletin mattasävyjä, ja olenki käyttänyt palettia lähes päivittäin arkimeikin luomiseen. Jo aiemmasta kokemuksesta tiesin, että UD:n luomivärit levittyvät helposti ja niissä on kunnolla pigmenttiä, eikä tämä paletti ainakaan ollut poikkeus.
Myös silmienrajauskynä Glide on eye pencil teki suuren vaikutuksen ihanan, helposti levittyvän koostumuksensa takia, ja aion todellakin ostaa lisää niitä. Ripsiväriä en ikävä kyllä ole vielä testannut, sillä käytössä on jo pari muuta, enkä halua tuotteen kuivuvan.
Silmänpohjustustuote on ollut hyvä, en ole kokenut sitä mitenkään erityiseksi jos vertaan sitä muihin, halvempiin, käyttämiini pohjustustuotteisiin eli en välttämättä ostaisi uudelleen. Haluaisin kyllä kokeilla muita pohjustustuotteita jotka ovat sävytettyjä ja nähdä millainen lopputulos niillä tulisi.
Sain myös yksittäispakatun luomivärin sävyssä Easy Baked, joka on ollut tosi kiva. Sitä suosittelen kuitenkin levitettäväksi sormin, sillä siveltimellä osa väristä karisee eikä siitä tule niin intensiivinen.
Paras tuote on kuitenkin ollut huulipuna, sillä se on todella pehmeä, helposti levittyvä ja "kalliin tuntuinen". Ehdottomasti ihana tuote, näitä myös tulen ostamaan lisää.
Kiitokset vielä testiryhmään pääsystä ja ihanista tuotteista!!

- Antje

Pääsin ilokseni Urban Decayn testiryhmään ja kokeilemaan heidän meikkituotteita, enkä yhtään enää ihmettele miksi näistä puhutaan kaikkialla. Loihdin meikeillä kaksi eri lookia , toisen illanviettoon ja toisen päivämeikiksi. Iltameikissä käytin Naked basics -palettia, Eyeshadow primer potionia, Moondust -luomiväriä sävyssä Zodiac, Perversion mascaraa sekä huuliin Revolution lipstickiä sävyissä Jilted. Ihastuin silmämeikin pohjustustuotteeseen täysin, sillä se oli helppo levittää ja luomiväri häivyttyi sen päälle kauniisti. Plussaa vielä siitä, ettei se kasautunut illan aikana luomivakoon. Nyt mietin miten olen aiemmin pärjännyt ilman tätä primeria, voin todellakin suositella. Nakedin paletti sopii mielestäni maanläheisine sävyineen sekä ilta- että päivämeikkiin. Niitä oli helppo häivyttää ja koska ne ovat pigmenttisyydeltään sopivan kevyitä, sopii ne aremmallekin meikkaajalle. Moondust luomiväri olikin sitten tujumpaa pigmentiltään, mutta yllätyin sen helposta työstämisestä. Smokey eye-meikin kruunasi ihanan erotteleva ja ripset kaareviksi jättävä Perversion ripsiväri. Harjalla sai ripset todella kauniisti erotelluksi ja ripsiväri piti yllä taivutuksen kaarevuutta, ripsari ei myöskään varissut tai jättänyt vanaa ripsien alle helteestä huolimatta. Uusi mascara lemppari löytynyt!

- Tiina

Kiitos Sokos Urban Decay'sta. Testiryhmäläisenä sain kokeiltavaksi Urdan Decay tuotteita. Aiempaa kokemusta oli luomiväri Primerista, joka ollut paras, myös tälläiselle raskaat ja rasvoittuvat luomet omaavalle henkilölle. Ilman tätä luomivärit ovat jo puoleen päivään mennessä kasautuneet luomivakoon :/ Nyt yhdistettynä saman tuotesarjan luomiväreihin (ihanat mattaiset Naked sävyt) silmämeikki todellakin pysyi huoliteltuna iltaan asti! Myös pigmenttiä oli riittävästi jo pienellä määrällä. Glide-On Eye Pencil -rajauskynä piirsi vaivatta hyvän rajauksen yläluomelle. Kokeilin myös sisäluomirajausta, josta ei ainakaan minun silmissä aiheutunut mitään ylimäärästä reaktiota (vetistelyä, kutinaa tai kuivumista). Ripsiväriharja aiheutti ensi katsomalla epäluuloisen tunteen levitettävyydestä, mutta tämäkin tuote levittäytyi ripsille tasaisesti ja erotellen ripset. Ongelmani yleensä on helposti kasaantuvat ripset sekä hankalasti alaripsillä pysyvä väri, jonka vuoksi harvoin alaripsille laitan ripsiväriä. Perversion ripsiväri tarttui alaripsiin hyvin ja pysyi siistinä myös. Huulipuna on jäänyt vähemmälle käytölle värinsä vuoksi, mutta tuntui miellyttävältä levittää ja ns. unohdin sitä laittaneeni, eli huulipuna oli peittävä olematta kuitenkaan raskaan tai rasvaisen oloinen.
Omien kokemuksieni myötä voin suositella muitakin tutustumaan Urban Decay -tuoteisiin

- luomivärivana

Olin mukana testiryhmässä ja kaikista saaduista tuotteista jäi hyvä maku suuhun. Naked Basics paletin sävyt vaikuttivat heti alkuun houkuttelevilta, samoin kuin Eyeshadow-luomiväri sävyssä "Mildew" ja yllätyin niitä kokeillessa, kuinka hyvin värit saikaan häivytettyä luomelle. Pohjustuksena käytin tietenkin Primer Potionia, joka on jo vuosia ollut yksi luottotuotteistani monien hyvien ominaisuuksiensa vuoksi. Mainittakoon nyt esimerkkinä se, että meikki kestää paljon normaalia pidempään, värit näyttävät paljon pigmenttisemmiltä ja Primer Potion on myös erittäin riittoisa. Glide-On Eye Pencil, jonka löysin kassista oli sävyssä "Mildew" ja yhdistin sen yhdessä "Mildew" luomivärin kanssa samaan meikkiin, joka ei pelkästään näyttänyt hyvältä vaan myös kesti koko päivän. Perversion ripsiväri puolestaan hämmästytti olemalla todella kevyen tuntuinen ripsillä ja sitä onkin nyt tullut käytettyä päivittäin sen kotiuttamisen jälkeen. Viimeisenä vaan ei suinkaan vähäisimpänä kokeilin Revolution Lipstick-huulipunaa sävyssä "Anarchy". Väri oli yllättävän räikeä ja näytti huulilla tasan samalta kuin puikossa. Huulituntumasta tykkäsin todella paljon verrattuna moniin muihin huulipuniin ja myöskin kesto oli hyvä. Kaiken kaikkiaan tykkäsin todella paljon :)

- Kettuprinssi

Olisi kiva jos verkkokauppaankin tulisi jotain avajaistarjouksia Urban Decaysta meille kenellä on mahdotonta avajaisiin päästä osallistumaan maantieteellisen sijainnin vuoksi.

- Kaukana kaikesta asuva

Jee, pääsin kokeilemaan meikkejä.Urban Decayn Eyeshadow primer potion on parhaita silmämeikin pohjustuoteita mitä olen kokeilu. Helppo levitää, ei kuivata,eikä jää paakkuille ja tietysti, että on se oikea pohjustustuote anti-aging. Meikkasin silmäni aamulla kello 07:00 pohjustustuoteen ansiosta pysyi silmä meikki iltaan saakka ja vaikka fillaroin töihin ja takaisin. Nakesd basics luomiväripaletista kokeilin vaaleita sävyjä ja tein rajaukset mustalla. ensinmäisen kerran tein rajauksen siveltimellä kuivana ja ne vähän levisi? mutta seuraavana päivänä tein ne märällä siveltimellä ja silloin pysyivät rajaukset aamusta iltaan.Eyesadow-luomiväri turkoosi aivan mahtava? voin itse päättää hohtaako se vai onko enemmän mattapintanen ja pysyy. 24/7 glide-on eye pencil ei myöskään petä. pehmeä kynä levittää sisärajauksiin, eikä leviä liikaa. Perversion mascara oli tutun oloinen. Olen aikoinaan käyttännyt Christian Diorin vastaavanlaista ripsiväriä. Helppo levittää vaikka on iso harja(ikä näköiselle plussaa näkee harjan) ei varissu ja pysyi tosi hyvin(yllätyin) ja viimeiseksi Revolution lipstick pehmeä, helppo levitteinen ja pysyi n 3h jolloin jouduin lisäämään. Pidin kaikista tuotteista pari asiaa tuli, että jouduin ostamaan uudet siveltimet koska edelliset jo vanhoja, eli huonoilla siveltimillä ei tule hyvää kaunista lopputulosta huomasin sen ensinmäisellä keralla kun mikään ei menny oikein sinne minne piti ja sitten nämä meikit eivät lähde lämpimällä vedellä ja saippualla. kannattaa ehdottomasti silmämeikin poistaa silmänmeikin poisto aineella ja tietysti kasvot pestä kasvojen puhdistusaineella ja lopuksi kasvovedellä. Tuotteille annan kouluarvosanan 9.

- 50 vuotias

Hei, valitettavasti kilpailu sulkeutui ma 10.8 ja kilpailuun pystyi osallistumaan kaikenikäiset. Olemme ottaneet yhteyttä testiryhmään valikoituneisiin henkilöihin ja jatkossa testiryhmän kommentteja voi lukea tältä sivulta.

- Sokos markkinointi

Voiks täst ilmottautua testiryhmän kilpailuun?

- Pände

Hei onkos tuohon testiryhmään mitään ikärajaa?

- Meikkifriikki

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää