Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Malu Wilz -uutuudet

Malu Wilz -uutuudet

Saksalainen kosmetiikkasarja Malu Wilz on kotimaassaan erittäin suosittu ja tunnettu kauneushoitolatason kosmetiikkasarja. Sarja sisältää perusihonhoitotuotteiden lisäksi myös monenlaisia hemmottelevia täsmätuotteita. Sarjan kaunis ulkonäkö ja houkuttelevat erityistuotteet lisäävät mielenkiintoisuutta. Eri ihotyyppien hoitoon löytyy runsaasti vaihtoehtoja. 

Malu Wilzin uutuussarja Tender Rose sisältää hemmottelevan kasvovoiteen, kosteuttavan tiivisteen ja virkistävän kasvoveden, jotka täydentävät toisiaan.

ROSE RENDEZVOUS -KASVOHOIDOT!

Tule Hyvä Olo –hoitolaan ja nauti kosteuttavasta Malu Wilz Rose Rendezvous -kasvohoidosta! Saatavana seuraavista hoitoloista: IsoKristiinan Emotion sekä Sokos Jyväskylä, Kaari, Kuopio, Lahti, Porvoo, Raisio ja Turku.
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Tykkäsin sarjasta tosi paljon, ja se auttoi minua ihoni huononemisen jälkeen. Tuoksu oli ihana ja virkistävä! Seerumi kuitenkin imeytyy turhan nopeasti minun makuuni, tykkään jäädä usein hieromaan tuotetta kasvoilleni turhan pitkäksi aikaa varmaankin :D Kasvovoiteessa ei kuitenkaan mitään moitittavaa, molemmat sopivat hyvin niin yö- kuin päivätuotteiksikin. Suosittelen :)

- Sinimarjan

Tender Rose Creamissa on ihanan kosteuttava ja hyvin imeytyvä koostumus. Sopii mainiosti sekaihoisen meikin alle. Ylellinen ruusun tuoksu!
Seerumi on ehkä vähän turhan 'kuivaa', mutta voidehan korjaa asian.
Kauniit ja yksinkertaiset pakkaukset.

- Adalmiina

Tuotteet jatkavat samalla linjalla muiden laadukkaiden Malu Wilz tuotteiden kanssa. Seerumin koostumus on miellyttävä ja imeytyy hyvin. Rasvan koostumus on kevyt, melkein geelimäinen ja imeytyy myös hyvin. Minun erittäin kuivalle iholle molemmat tuotteet menevät kesäkäytössä, mutta eivät kosteuta riittävästi nyt ilmojen kylmettyä ja kuivuttua. Tuoksu on voimakas, selkeä ruusn tuoksu, mutta ei ole aiheutanut herkälle iholleni oireita.

- Anu

Rasva ajaa asiansa hyvin kuin myös seerumi. Miinusta voimakkaasta tuoksusta. Kasvorasva jättää pehmeän tunteen iholle koko päiväksi. Seerumi imeytyy hyvin iholle. Kokonaisuutena 9+. Tuotteet ulkonäöltään kauniita ja houkuttelevia. Jokapäiväisessä käytössä toimii hyvin seerumi + rasva yhdistelmä. Suosittelen!

- Milla

Ihanan hemmottelevia tuotteita! Itselläni ainoa miinus melko voimakkaastakin tuoksusta. Kestän kyllä tuoksuja useimmiten, mutta tämä oli vähän sellainen, että mietin miten herkästi aiheuttaa migreenin. Onneksi tuoksu kuitenkin haihtuu melko pian kuivumisen jälkeen. Kosteuttava tiiviste hellii ihoa ja kosteusvoide imeytyy hyvin jättäen ihon pehmeäksi. Tuotteiden pakkaukset ovat yksinkertaisen kauniit. Suosittelen :)

- Minna

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää