Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

"Isin ja tyttöjen hiushommat" -blogin Matti Airolan vinkit

 "Isin ja tyttöjen hiushommat"-blogin Matti Airola näyttää kuinka syntyy hollantilainen letti ja samaa letitystekniikkaa varioiden kolme loppukesän hauskinta kampausta! Tässä kuussa oman letityskirjan julkaisevan  Matti Airolan kirja on saatavana syyskuussa Sokoksista, joissa on kirjaosasto!

Kiireisinä aamuina tai vaikkapa pikavauhdilla juhliin lähtiessä on helppo ja hauska loihtia hiuksista näyttävät erilaisilla letityksillä ja kieputuksilla. Ota mallia Sienna Milleristä, joka näyttäytyi kesällä kahtena eri iltana Cannesin elokuvajuhlilla hauskassa lettikampauksessa! Kesän ja auringonpaahteen jäljiltä hiukset ovat usein hieman karheat, joten letittäminen sujuu helposti. Liukas- tai hentohiuksisen kannattaa käyttää kampausapuna hiuksia tuuheuttavia ja pinnan liukkautta vähentäviä muotoilutuotteita.

Näillä onnistut:

Ranskalainen hiustuotesarja Kérastase on julkaissut netissä upeasti kuvitetun Book of Braids -oppaan, josta löytyy 30 erilaista letitysohjetta erilaisiin kampauksiin ja tilanteisiin.
http://www.kerastase.com/en/couture-styling-braids

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Näin teet wetlook-nutturan by EIMI

Katso videolta vinkit wetlook-nutturan tekoon EIMI-tuotteilla.

Lue lisää

Schwarzkopf LIVE on mukana SANNIn kiertueella syksyllä 2016

Katso mitä SANNI kertoo hiustyylistään!

Lue lisää

Nopea solmunuttura by EIMI

Näin teet nopean ja helpon nutturan solmimalla.

Lue lisää

Uusi hiussarja: AMIKA

Triple Rx -shampoo ja -hoitoaine antavat vahvuutta ja pehmeyttä kemiallisten käsittelyiden ja lämpötyökalujen rasittamille hiuksille. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja eikä keinotekoisia väriaineita.

Lue lisää

Helppo kieputusletti by EIMI

Katso ohjeet helpon kieputusletin tekoon. Apuna käytettiin Wella EIMI-tuotteita.

Lue lisää

Nioxin ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon

Nioxin tarjoaa ihonhoidollisen lähestymisen ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon. Hiusten ohenemiseen vaikuttavat mm. perinnölliset tekijät, terveydentila, stressi, hormonaaliset vaihtelu ja ruokavalio. Kolmen tuotteen StarterKit -aloituspaketti sisältää sampoon, hoitoaineen ja hiuspohjaan jätettävän hoitotuotteen.

Lue lisää

Kuohkea föönaus by Wella EIMI

Kunnon föönauksen avulla hiukset pysyvät kuohkeina pitkään, eikä niiden pinta pörröisty niin helposti. Valitse hiustyypillesi sopiva muotoilutuote, karkeille siloitusta, hennoille kunnon pohjatuki!

Lue lisää

Kolme helppoa ponnaria Invisibobblella

Katso ohjeet kolmen helpon ponnarikampauksen tekemiseen!

Lue lisää