Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Ihanat Michael Kors -tuoksut

Ihanat Michael Kors -tuoksut

Muotisuunnittelija Michael Korsin tuoksut valloittavat raikkaudellaan ja glamourillaan. Ne sopivat täydellisesti naiselliselle, itsevarmalle naiselle. Michael Korsin nainen on sporttinen, seksikäs ja täynnä taianomaista lumovoimaa. Hän on huoliteltu, mutta luonnollinen. Nämä naiseuden kolme puolta ilmentyvät myös Michael Korsin tuoksukokoelmassa. Tule testaamaan, mikä tuoksuista on sinun suosikkisi.

SPORTY CITRUS
Raikasta appelsiinia ja sitruunaa, mukana lämpimiä metsäisiä vivahteita ja valkoisten kukkien tuoksua. Viestii vastustamatonta itseluottamusta. Naiselle, joka uskaltaa panna itsensä likoon – ja selviää vaivatta tilanteesta kuin tilanteesta.

SEXY AMBER
Lämmintä ambraa, johon kietoutuu santelipuuta, myskiä, sitrusta ja kukkaisuutta. Rohkeiden värien inspiroima – kuin Michael Korsin vaatemallistokin. Tulvillaan iloa ja puoleensavetävyyttä.

GLAM JASMINE
Jasmiininen kukkaistuoksu, jossa lämpimiä metsäisiä ja kuplivan raikkaita sitrusvivahteita. Runsas, ylellinen tuoksu naiselliselle naiselle, joka huomataan kaikkialla.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • DKNY Eau So Blush houkutuksen lempeämpi puoli

DKNY Eau So Blush houkutuksen lempeämpi puoli

DKNY:n uutuustuoksu on Be Tempted Delicious tuoksuperheen lempeämpi ja keveämpi jäsen.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää
  • Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet

Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet

Muotilehtien kauneustoimittajat ovat valinneet vuoden parhaat kauneustuotteet.
Panosta tai pihistä joihinkin näistä, saat takuulla toimivan tuotteen!

Lue lisää

Boss The Scent

Valmistaudu antautumaan kaikilla aisteillasi uudelle viettelevälle naisten tuoksulle – The Scent for Her.

Lue lisää

Dior jadore

CHRISTIAN DIOR, MUODIN JA TUOKSUNLUOJA
Ymmärtääkseen Christian Diorin tuoksuja, täytyy muistaa, että puutarhoilla on ollut merkittävä sija hänen elämässään jo lapsuudesta lähtien.
Christian Dior vietti lapsuutensa Normandian rannikolla sijaitsevalla Granvillen tilalla. Rannikon tuulen raikkauteen ja männynhavujen intensiiviseen tuoksuun sekoittuivat lapsuudenkodin puutarhan ruusujen ja lehtien tuoksut.

Lue lisää
  • Joulun toivotuimmat tuoksut

Joulun toivotuimmat tuoksut

Lue lisää

Marc Jacobs Divine Decadence

Sensuelli ja ylellinen kukkaistuoksu, jossa mm. appelsiininkukkaa ja kermaista bergamottia.

Lue lisää
  • Syyllisen syvä tuoksu – Gucci Guilty

Syyllisen syvä tuoksu – Gucci Guilty

Tuoksumaailman sävähdyttäneestä Gucci Guilty Pour Homme -tuoksusta on lyhyessä ajassa tullut klassikko. Vuonna 2011 lanseerattu Guilty Pour Homme saa tänä syksynä uuden vielä rohkeamman ilmeen.

Lue lisää