Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Sanna Annukka for Biotherm Water Lovers

Sanna Annukka for Biotherm Water Lovers

Biotherm Water Lovers lanseeraa Sanna Annukan kuvittamat vuoden 2014 hyväntekeväisyystuotteet Mission Blue -projektin hyväksi.

Biotherm Water Lovers -ohjelma jatkaa työtään vesiensuojelun hyväksi lanseeraamalla vuoden 2014 hyväntekeväisyystuotteet, joiden pakkaukset on kuvittanut englantilais-suomalainen graafinen suunnittelija ja kuvittaja Sanna Annukka. Kyseessä on Biothermin kolmas taiteilijayhteistyö, jonka avulla kerätään varoja Mission Blue -projektille. Hyväntekeväisyystuotteiden myynnistä saadun tuoton avulla rahoitetaan tärkeää tutkimusprojektia arktisella alueella, yhdellä Mission Bluen 50:stä merensuojelualueesta, joita kutsutaan Hope Spot -alueiksi.

Tämänvuotinen yhteistyö on jatkoa aiemmille menestyksekkäille hyväntekeväisyyskampanjoille, joihin osallistuivat ruotsalaiset taiteilijat Kari Moden ja Ingela P. Arrhenius ja joiden avulla kerättiin yli 350 000 euroa Mission Blue -projektille – Biothermin pitkäaikaiselle kansainväliselle meriyhteistyökumppanille.

BIOTHERM WATER LOVERS TOIMII ARKTISEN ALUEEN HYVÄKSI

Hyväntekeväisyystuotteidemme tuotoilla rahoitetaan merkittävää tutkimusprojektia, jossa tutkitaan ilmaston lämpenemisen vaikutuksia jääkarhuihin – arktisen alueen majesteettisimpiin eläimiin. Koska arktinen merijää sulaa jatkuvasti ja liikakalastus ja saastuminen aiheuttavat uhkia arktiselle alueelle, tällaiset tutkimukset tuottavat tärkeää tietoa, jonka avulla voidaan edistää jääkarhujen ja koko arktisen ekosysteemin hyvinvointia. 

TAITEILIJAN MUOTOKUVA: SANNA ANNUKKA

Puoliksi suomalainen ja puoliksi englantilainen Sanna Annukka on Brightonissa asuva graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joka saa inspiraatiota töihinsä suomalaisesta maisemasta. Tämä juontaa juurensa Suomessa vietetyistä lapsuuden kesistä, joihin kuului marjojen poimintaa ja telttailua metsässä.

SANNA ANNUKKA FOR BIOTHERM WATER LOVERS

Nämä limited edition -tuotteet eivät ole hyväksi vain sinun ihollesi. Tuotteiden myynnistä saadut tuotot lahjoitetaan Mission Blue -projektille Pohjoisen jäämeren Hope Spot -alueen suojelemiseksi. Valitse Lait Corporel -vartaloemulsio tai Aquasource-voide normaalille tai kuivalle iholle – nämä tuotteet ovat nyt saatavana Sanna Annukan kuvittamissa pakkauksissa.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää