Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Joe Blascon tyylikkäät tehotuotteet aikuiselle naiselle

Joe Blascon tyylikkäät tehotuotteet aikuiselle naiselle

Joe Blasco lanseerasi marraskuussa kolme uutta tehokasta ihonhoitotuotetta, jotka vastaavat erityisesti aikuisen naisen ihon tarpeita. 

Joe Blasco Instant Youth Activator 
Pikakaunistajana toimivalla Instant Youth Activator -voideseerumilla on välittömästi ihoa heleyttävä, silottava ja kohottava vaikutus. Scutellaria baicalensis -levä ja ginseng kirkastavat ihoa. Merileväuutteet (Centella asiatica, Ulva Lactuca), kofeiini ja soijaglykoproteiinit kiinteyttävät ihoa ja antavat kasvoille ryhdikkyyttä. Voideseerumissa on merellinen kukkaistuoksu. Levitä Instant Youth Activator -voideseerumia aamulla ohut kerros puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Tehosta vaikutusta levittämällä päälle Joe Blasco -päivävoidetta.

Joe Blasco Anti-Ageing Protective Care SPF15 
Tämä suojaava päivävoide parantaa ihon kimmoisuutta. Iho näyttää tasaisemmalta ja kiinteämmältä. Merileväuutteet (Ulva lactuca ja Centella asiatica) antavat kasvoille ryhdikkyyttä. E-vitamiini ja Laminaria digitata -levä suojaavat vapailta radikaaleilta. Hyaluronihappo ja mikropeptidit kosteuttavat ja pitävät ihon pehmeänä. Riisileseöljy ja karitevoi säilyttävät ihon kosteustasapainon. UV-suoja. Voiteessa on merellinen kukkaistuoksu. Levitä Anti-Ageing Protective Care SPF15 -voidetta aamulla puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle, vältä silmänympärysihoa.

Joe Blasco Radiance Revealing Cream 
Tämä anti-age-vaikutteinen päivävoide silottaa juonteita ja ryppyjä sekä antaa kasvoille täyteläisyyttä. Voide sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, jotka heleyttävät välittömästi väsynyttä ja elotonta ihoa. Kofeiini ja eskiini auttavat stimuloimaan mikroverenkiertoa. Merelliset tehoaineet, mikropeptidit ja hyaluronihappo auttavat ihoa näyttämään tasaisemmalta, ryhdikkään kiinteältä ja raikkaalta. Voiteessa on hedelmäinen kukkaistuoksu. Levitä Radiance Revealing Cream aamuisin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle välttäen silmänympärysihoa.

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin! 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää