Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • L'Oréal Paris Skin Perfection -uutuudet!

L'Oréal Paris Skin Perfection -uutuudet!

L'Oréal Paris Skin Perfection -tuotteet tasoittavat ihon sävyä ja antavat sille luonnollista heleyttä.

L'Oréal Paris Skin Perfection kosteuttava päivävoide, joka tasoittaa ihon sävyä ja tekee ihon laadusta paremman antaen iholle luonnollista heleyttä. Voide kosteuttaa 24 tuntia ja antaa raikkaan, silkinpehmeän tunteen. Iho tuntuu raikkaalta ja silkinpehmeältä ja saa päivä päivältä lisää luonnollista heleyttä. 

Skin Perfection

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ihastuin ensimmäisenä tuotteiden ulkonäköön. Testattaviksi tulivat siis päivävoide ja sitä ennen laitettava seerumi. Tuotteiden tuoksu on mieto, mutta ehkä hieman miesmäinen, ainakin omaan makuuni. Olen nyt testannut tuotteita 8 viikon ajan. Aamuisin olen käyttänyt seerumia ja sen jälkeen päivävoidetta ja iltaisin seerumin ja toisen merkin (Lumene) tehokosteuttavaa voidetta. SkinPerfection tuotteet imeytyivät nopeasti ja tekivät ihoni mattapintaiseksi. Seerumia riitti yksi pumppaus kasvoille ja kaulalle. Olen huomannut pidemmällä käytöllä (8 viikkoa) jonkin verran muutoksia, kuten juonteiden tasoittumista otsan, kaulan, hymykuoppien ja nenänvierustan alueella. Ihon sävyn tasoittumista en ole kuitenkaan todennut ainakaan huomattavasti.

- Jenna

Aluksi seerumin tuoksu oli liikaa, mutta siihen tottui pian. Tuote imeytyi nopeasti. Samoin päivävoide. Epäilytti hieman, sillä silottava vaikutus saattoi johtua tuotteen sisältämistä silikoneista, talkista ja polymeereistä. Pidempi käyttö osoitti kuitenkin, että jotain toimivaa tuotteessa oli, sillä iho oli hieman siloisempi kaulalta, otsalta ja nenänpielistä. Mitään dramaattista vaikutusta en huomannut, sillä käytin tuotteisen lisäksi myös lääkevoidetta ihottumani hillitsemiseksi. Kosteuttava vaikutus hyvä, ei ärsyttänyt, eikä tukkeuttanut ihoa, huolimatta noista "silottavista" aineista. Ehkä nuoremmalle, normaalille iholle sopivampi, kuin yli 40:lle lievän aknen ja atopian sekoitukselle.

- Minttukarkki

Päivävoiteen tuoksu ihan miellyttävä, mutta seerumissa tuoksu oli turhan after shavemainen.
Molemmat levittyivät kasvoille hyvin, mutta päivävoide olisi voinut olla kosteuttavampi.

- Kati

Ensiksi pakkaus on todella hurmaava, tuoksu on hento ja mieto, josta pidin kovasti. Seerumi imeytyi todella nopeasti eikä tehnyt ihoa tahmaiseksi. Voide imeytyi myöskin todella helposti ja nopeasti. Tyttäreni piti kovasti, sillä hänellä on ongelma voiteiden imeytymisen kanssa ja nämä tuottee imeytyi hänelle todella hyvin ja hänkin tykästyi tuotteisiin todella paljon.

- PurpleRaspberry

Minulle tuli testiin seerumi ja päivävoide. Naturelleihin tuotteisiin tottuneena tuntui erikoiselta laittaa pitkästä aikaa synteettisiä tuotteita iholle. Olen käyttänyt pari viikkoa aamuin illon. Ensin hyvät puolet eli seerumi on kätevässä pumppupullossa ja levittyy kivasti iholle, sopii hyvin meikin alle, ei rasvaoita päivän aikana ihoa. Huokoset ovat minulle jostain syystä suurentuneet, ihon tasaisuutta ei ole myöskään kohdallani tapahtunut. Tuote rullautuu iholla, kun hetken on antanut imetyä. Kosteustehot ei riitä ja poskesta löytyy kuiva läntti, joka ei ota lähteäkseen, aloinkin lisätä iltaisin seerumin sekaan öljytippoja. Paljon hyvää näistä on kuultu, mutta minulle tuotteet eivät sopineet ja antaisinkin mielelläni eteenpäin tuotteet, jollekin muulle jolle passaa. Kiitos että pääsin testaamaan!

- Jenni

Voide tuntuu oikein miellyttävältä, tuoksu on ihanan raikas ja tuote on hyvä meikinalusvoide. Seerumin tuoksu on hurja, lähes liuotinmainen. Vaikka tuotetta neuvotaan käyttämään aamuin illoin, en halua sitä yöksi iholleni laittaa. Aamuisin käytän seerumia voiteen alla ja yhdistelmä toimii hyvin. Olen tässä odotellut luvattua ihohuokosten pienenemistä heikolla menestyksellä.

- Kaija

Voide on täyteläinen ja imeytyy hyvin iholle. Ihon pinta tuntuu voiteen jälkeen samettimaiselle. Minulla on hyvin kuiva iho (enemmän kuin pintakuiva), joten tuote ei ole ihan niin kosteuttava kuin mitä ihoni vaatii. Mutta muutoin voide tuntuu sopivan herkälle iholleni hyvin.

- Mari

Voide tuntuu runsaalta, mutta imeytyy hyvin ihoon. Iholle jää pehmeän mattamainen pinta. Seerumia riittää pieni määrä koko kasvoille. Miellyttävä tuote käyttää.

- Annette

Seerumi levittyy helposti ja pieni määrä riittää koko kasvoille. Seerumi ja voide jättävät kevyen ja miellyttävän tunteen iholle. Seerumin tuoksu on liian miehekäs minun makuuni. Koen, että kahden viikon käytön jälkeen ihoni näyttää hieman heleämmältä.

- Verna

Miellyttävä koostumus, haju ehkä hieman voimakas. Jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi, mitään eroa puoleen tai toiseen ei näin parin viikon perusteella ole havaittavissa.

- Maija

Hyvälle vaikuttaa nyt vajaan viikon jälkeen. Ihan kuin ihoni olisi jopa hieman rauhoittunut ainakin finnien suhteen. Tuoksu ei ole liian voimakas ja seerumi sekä voide levittyvät ja imeytyvät helposti.

- Sanchez

Tuotteen tuoksu oli miellyttävän neutraali. Koostumus hyvän tuntuinen, helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä. Noin viikon käytön jälkeen ei merkittäviä muutoksia ihossa. Tuotteen vaihtamisesta ilmeisesti johtuvat finnit, joita kasvoille noussut.

- Kati

Kiitos testiryhmään pääsystä! Nyt kävi niin, että tuote heti alusta asti tökki. Haju oli kuin halvassa hajuvedessä, voide ärsytti iholla ja neljäntenä päivänä silmät punoittivat kuin särjellä. Iholle tuote oli ok, mutta punasilmäisyys ja paha haju pakotti luopumaan tuotteen käyttämisestä. Hajuton versio tuotteesta voisi toimiakin, mutta tämän hajuista voidetta en voi käyttää.

- punasilmä

Kopioi tuo linkki ja liitä uudelle sivulle osoitekentään Milla! Sitten aukeaa kuva jonka alla on lomakekohta..

- Minna

Linkistä aukeaa todella vain sama naisen naama, kuin tuossa aiemminkin.. Ei mitään mihin kirjoittaa nimensä, ei mitään mihin vastata mitään.

- Minna

Linkistä avautuu vain kuva, mutta mihin yhteystiedot?

- - Milla

Toivottavasti onni potkii! Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta uutuudelta!

- JeKe

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää